|
![]() |
#1 |
![]() ne olursan ol chp şu an akp ye karşı olduğum için bi sempatim var hem aopay sayın diyene dava açılıyorsa sizin deyiminizle apoyu ipten alanada dava açılır (yanlış anlamayın ben kabul etmiyorum bunu)
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
chpye sempatinin olduğunu biliyoruz zaten, yok desen bile inanmam ki ![]() Chp sizin kadim dostunuz artık, onlarda ırkçı sizde ![]() Ayrıca genel başkanınnız da sülalecek chpliymiş diyorlar, doğru mu? |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() Bak yukarda DEVLET yazıyor... bu devlet türkiye cumhuriyeti DEVLET'İ değil haaaa... Yanında da BAHÇELİ yazıyor...... İkisini bir araya getir oku bakayım: DEVLET BAHÇELİ.... Altında da bi şey var, karalanmış gibi ona da bizde İMZA diyorlar. Sen ister kabul et, ister etme ![]() Devlet Bahçeli kabul etmiş bile ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ben bunu bilir bunu söylerim orda bi oyun oldu tek başımıza iktidar olalalım mutlaka asarız hem ozamanlarda asılması için eimizden geleni yaptık |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
1- Yasa değişiklikleri nerede yapılır ? 2- İdam cezası 12 Ocak 2000 tarihinde Devlet Bahçeli'nin de imzası bulunan basın duyurusuyla kaldırıldıysa, 2 Ağustos 2002 tarihinde kaldırılan şey neydi ? 3- Mensubu olduğunuz siyasi partinin AB uyum yasalarına ve idam cezasına karşı olan yaklaşımı nedir ? Bu sorularımı cevaplandırırsanız memnun olurum. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|