|
![]() |
#1 |
![]() Neden Fenerbahçe 1911 yılından sonra mı kuruldu yahu geçin kardeşim bu ayakları siz gerçekleştiremediğiniz başarılara hep yalan diyorsunuz tesadüf diyorsunuz siz ancak bu yalanlarla kendi taraftarınızı kandırısınız ![]() Neymiş Efendim geçmişteki kupalarmış var mı senin de geçmiş yıllarda da olsun kazandığın övüneceğin bir kupan yok efendim Fenerbahçe sevdası başkaymış vay efendim Fenerbahçe küme düşerse destekleyeceklermiş geçin bunları kardeşim geçin züğürt tesellisi bunlar ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Fenerli dostlar, 1907 de kurulduğunuzu kabul ediyor inanıyorsanız, 100 yıllık kulübüz deyip 100. yılınızı kutluyorsanız, 1911 yılındaki maçlarınızda tarihinize dahildir, onlarıda kabul etmek zorunda oluyorsunuz
![]() Bu başlığı 7-0'ın 7 ayrı kanıtı olarak ayarlamaya çalışacağım. Yani 2 kanıt daha bulacağım ;) |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Yani inkâr yok dikkat edin ama tınlamıyorum bunu da kabul edin.. Ve bu size ağır geliyor değil mi ![]() Tesellinin züğürdü zengini olmaz teselli tesellidir ![]() Konu LeyaL tarafından (08-24-2009 Saat 14:50 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|