|
![]() |
#1 |
![]() Bugün gazetesinin haberidir bu.Yanlış çıkması beni değil gazeteyi bağlar.Ben sadece yapılan haberi yazdım.Ama bundan sonra daha dikkatli olurum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Sakın yanlış anlamayın size karşı bir itham yoktu..genel olarak sadece küçük bir ayrıntıya dikkat edelim dedim.Bu haberi siz koymasaydınız ben eklerdim yani sisinle ilgili bir şey demedim.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet arkadaşlar bu konu sabitlenmelidir ! 1 değil 2 değil kaç oldu bu Bayık hiç dikkat ettinizmi
![]() 1. Tuncay Güney itiraflarında kuzey Irak'a Ergenekonun silah götürdüğünü bunların 6 bin silahın Cemil bayık'a teslim edildiği söylemişti. Yeni Şafak 1,5 sene önceki ERGENEKON'DAN PKK'YA SİLAH manşetindeydi. 2. Teslim olan bir pkk'Lı, ABD pkk'lı bayıkla 3 saat görüştü demişti. Bende bu haberin küpürüde var. ---> http://hunturk.net/haberarsivi/195/a...-gorusmus.html 3. Ergenekonun 1. iddianamesinde pkk'nın kurucuları arasında ismi geçmektedir bu cemil bayık'ın ! Şimdi gizli tanıkta bayık'ın ETÖ bağlantısı olduğunu söylüyor. Yarın başka birisi daha derse şaşırmam, bu adam en derin adamdır. Düğmeye basılacakken bunla irtibata geçiyorlarmış demekki. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|