![]() |
#11 | |
![]() Alıntı:
Ben yine bu şahsın Müslüman olabileceğine ihtimal vererek yazmıştım o mesajı ama ne varki biraz araştırınca ermeni asıllı İnançsız birisi olduğunu farkettim... Müslüman olmadığını zaten kendisi bir programda canlı yayında söylemiş... Kimisi satanist olduğunu söylüyor kimisi hristyan olduğunu ne olduğunu Allah bilir orası beni bağlamıyor zaten... Ancak şimdi iş ilahi okuma faslından çok daha ciddi bir pozisyona geldi... Hangi inanca sahip olduğu belli olmayan birisi Türkiye'de gençlerin idolüymüş meğersem iyimi..? Gerçi Mor ve ötesiyle,Duman bu işi götürüyordu ama bunuda öğrenmiş olduk şimdi... "Seven sevdiğinin yolu üzeredir" "Seven sevdiğine itaat eder" "Kişi dostunun dini üzeredir" Bu hadisleri gördükçe içim içimi yiyiyor ne olacak bu gençlerin hali diye bilemiyorum ön yargı bunun neresinde... Siz kuvvetli imana sahip olabilirsiniz tufaya gelmeyebilirsiniz lakin bu ülkede o kadar islamdan bi haber insan var ki nereye çekersen oraya gider... Diğer meseleye gelince ayak altına alınan Müslümanların değer yargıları,inanca saygısızlık yapılması.. Şöyle daha açıklayıcı olur bir ateist içinde Allah Peygamber geçen bir ilahi okudu diye ne Allah nede Peygamber değerinden hiç bir şey kaybetmez... Ama ilahiyi hiç tasvif edilmeyen Allaha Peygambere isyan eden birisi okuduğu için Müslümanların değer yargıları ayak altına alınmış olur.. Yoksa kim ne söylerse söylesin İslam değerinden hiç bir şey kaybetmez... (hayko cepkin ateistir demiyorum o yazdığım yalnızca bir örnekti) |
||
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
demedim mi, hayko cepkin |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|