|
![]() |
#1 |
![]() Coca cola içmeyen ??
Ford araba kullanmasın Nokia telefon almasın Ariel kullanmasın Arko kullanmasın Domestos kullanmasın Mc Donalds dan yemek yemesin Marlboro sigara içmesin Carrefourdan alışveriş yapmasın GERÇEKTEN BUNLARI YAPABİLİYORSA BAŞIM GÖZÜM ÜSTÜNE Ama meydanlarda coca cola içmeyerek dünyayı kurtardıgını sanan ama diğer bütün malları kullanan o kadar çok kişi varki ??
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() hay diline sağlık bende bunu demeye çalışıyorum. kurtulun artık şu sloaganlarda diyorum. anlamıyorlar..
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
ne diyim Allah hidayet versin. başka sözüm yok. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Aminnnnn... canı gönülde amin! Cenabı hak haram konusunda duyarlı eylesin. Aminnnnn...amin... **** Ben "içinde alkol var" diye rapor verilen bir içeceği içmem arkadaş. Sen içeceksen buyur devam et. Ben içmemekle ne kaybederim? Hiç bir şey. Sadece cola içmemiş olurum. Ama bu rapor doğruysa ![]() ![]() Konu redyellow tarafından (09-02-2009 Saat 01:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
helale haram dediğin için ne olur acaba ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
Ateşe su taşıyan kuş kadar bari olalım: HİÇ OLMAZSA SAFIMIZ BELLİ OLSUN. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
![]() Alıntı:
Zararın neresinden dönerseniz kardır derler. Bir de elinizden geldiği kadarını yapmak diye bir şey vardır. Mesela ben cola içmiyorum. Ford araba kullanmıyorum, yok. Ariel hiç almıyorum. Carrefoursadan alış veriş yapmam. Migrosdan hiç alış veriş yapmam. İçki satan hiç bir yerden alış veriş yapmam. Mcdonalds denen yere şimdiye kadar tek kuruşum nasip olmadı. Ama mesela 40 TL lik bir nokia telefonum var. Şimdi bütün yukarda yazdıklarımı yaparken nokia kullanıyorsun diye bana hadi git öbürlerini de yap demek doğru olur mu? Ne demek gerekir: Diğerlerini yapmıyormuşsun ne güzel.. inşaallah öbürlerini de yapmazsın, dikkat edersin demek gerekmez mi? malbro içiyorsun o zaman git içkili yerden alış veriş de yap! Ford araba kullanıyorsun o zaman git içinde alkol olduğnu bile bilsen cola iç! Bu yanlış bir davranış değil mi sizce? Alıntı:
Konu redyellow tarafından (09-02-2009 Saat 01:15 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() Amaç elden geleni yapmak bu bir, Daha önce de belirttik şüpheli bir ürün diye; Efendimizin hadisine binaen bir "MÜSLÜMAN" olarak "şüpheden sakınıyoruz" bu iki, Müslüman dediğin "DUYARLI" olur bu da üç güzel kardeşim.. Benim arabam bu marka,bilgisayarım şu marka..Yani diğerlerini de kullanıyım gitsin..demek.. kendi kendini avutmakdan öte geçmez.. Sadece bu kola değil, elimizden gelen bütün ürünlerde bunu uygulamaya çalışmakdır amacımz.. Siz bildiğinizi yapın, biz kan emicilere paramızın gitmesine, boğazımızdan da şüpheli ( haram) lokma geçmesine izin veremeyiz.. Elimizden gelenin en iyisini yapmak için çabalarız.. Buyrunuz içiniz.. Buyrunuz savununuz.. Vicdanınz ne kadar da rahat..! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
Ben tüm ürünlere dikkat ediyorum. Bir Nokia m vardı ondan da uzaklaştım. Ve benim gibi bir sürü tanıdığım dirayetli insan var, onlarda hepsine dikkat ediyorlar. hatta cüzdanlarımızda boykot listesi var, alırken bakıyorum. Az bir zevk için, bir koladan vazgeçmeyen nasıl zayıf iradeli insanlara yazıklar olsun. Özellikle meydanlarda kendilerine " ülke sahipleri"(!) söyleyenlerde çok görüyordum bu durumu. "Ben böyle anlayışa tükürürüm vay be " Cool |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|