![]() |
#11 |
![]() kimse beni yanlış anlamasın amacım muhalefet olmak değil gerçektende merak ettiğim için soruyorum.
ben 3 yıl fem dergisi dersanelerine gittim. hemde sıradan öğrencilerdende değildim her sohbetin her kampın başında gelen rehber hocaların sağ kolu niteliğinde olan hatta ve hatta hocaların artık kesin cemaatten gözüyle baktığı lise 2 deyken tek amacı öğretmen olup hizmete hizmet etmek olan biriydim. milli görüşcü olmama rağmen dinlediğim F.Gülen kasetleri yada okuduğum f.gülen kitapları heralde Erbakan'ın dinlediğim konferanslarından fazladır. şimdi içinde değilim ayrıldım orası ayrı meselede bize hep F.Gülen in siyasetle alakası olmadığı söylendi hatta ve hatta ben dersaneden ayrılırken hocama seçtiğim yolun anadolu gençlik dergisine hizmet olduğunu saadet partisinde aktif görev almak istediğimi söyleyince bana saatlece siyaseti kötüledi ve F.Gülen in siyasetle hiç mi hiç alakası olmadığını anlattı. peki şimdi bu forumda Siyasi Değerlendirme başlığı altında bu konu var üstelik akparti forumda M.Fethullah Gülen bölümü var ya ben anlayamıyorum bu bir çelişki değil mi ![]() (not: kimse yanlış anlamasın gerçektende merak için soruyorum yoksa beni rahatsız ettiğinden değil) |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|