bisey demek istiyorum ne mutlu türküm diyene sözü herkes mutlu mesut söylüyordu ne zaman ak parti iktidar oldu bu sözü ssöylemek ırkcılık oldu faşist oldu vs.. gururla söylüyoruz.. yanlıs anlaşılmasın ak partili olmadıgım gibi chp yada mhp degilim partiler bana uymuyor
nedering, Ak Parti'den önce şöyle bir durum söz konusuydu.Kürtlerin kafasına basılmış boğazı sıkılmış vaziyette,seslerini çıkartmaları imkansız.Biz de ''Ne mutlu Türküm diyene'' sözünü dağa bayır her yere yazıyorduk.Herkese zorla benimsetmeye çalışıyorduk ve diyorduk ki ''bakın kimse rahatsız olmuyor''.Adamlar rahatsız olsada dile getiremiyorlar çünkü birileri sesini kesmiş.
Şimdi ise insanlık yapıp onlara haklarını veriyoruz.Buna bölücülük diyorsun.
Acaba Ak Parti'den önceki durumu insanlık olarak kabul ediyor musun?
nedering, Ak Parti'den önce şöyle bir durum söz konusuydu.Kürtlerin kafasına basılmış boğazı sıkılmış vaziyette,seslerini çıkartmaları imkansız.Biz de ''Ne mutlu Türküm diyene'' sözünü dağa bayır her yere yazıyorduk.Herkese zorla benimsetmeye çalışıyorduk ve diyorduk ki ''bakın kimse rahatsız olmuyor''.Adamlar rahatsız olsada dile getiremiyorlar çünkü birileri sesini kesmiş. Şimdi ise insanlık yapıp onlara haklarını veriyoruz.Buna bölücülük diyorsun. Acaba Ak Parti'den önceki durumu insanlık olarak kabul ediyor musun?
AK PARTİ belli konularda haklı olabilir. ne mutlu türküm diyene sözünü Atatürk söylemistir kimseyde bölücü demedim dikkatini cekeyim..bu konuda güven vermiyorsunuz tabi ne chp nede mhp güven veriyor sp degilim belirteyim.. mhp aşırı ırkcı chp dinsiz vs o yüzden kimseye güven olmuyor ben bu sözle gurur duyuyorum ban hitap eden bir parti yada siyaset anlayısım yoktur