|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
,hem bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp,sende öğrenmiş oldun ![]()
|
||
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 |
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
Birde bana öğretsene bakalım şu 7 - 0 nasıl bişeymiş. Gollerini felan izleyelim. Sen çok iyi biliyormuşsun bana da senin gibi biri lazımdı bu 7 - 0 ı anlatacak. |
||
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
,madem burası ak parti forum o zaman sana burda açılan bi konuyla 7-0 ı kanıtlıyorum,link bu http://www.akpartiforum.com/galatasarayin-feneri-7-0-yendiginin-kanitlari-t112779.html HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM ![]() |
||
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
,golleri ne yapacan bu size yeter,gol videolarını kalbine inmesin diye koymuyorum sonuçta sen de insansın![]() HER ZAMAN HER YERDE EN BÜYÜK CİM BOM ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Ya sen golleri getirde benim kalbim insin sanane benim kalbimden felan. Evet golleri bekliyorum hadi bakalım. Sakın lafını yeme olurmu |
||
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
o yüzden sana bayrağımızın her yerde dalgalandığını gösteren bi foto koyacam ama üzülme![]() ![]() İŞTE ŞANLI BAYRAĞIMIZ NERELERE DİKİLİYOR BAK BİZ KALENİZİ ÇOKTAN FETHETTİK ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
o yüzden sana bayrağımızın her yerde dalgalandığını gösteren bi foto koyacam ama üzülme![]() ![]() İŞTE ŞANLI BAYRAĞIMIZ NERELERE DİKİLİYOR BAK BİZ KALENİZİ ÇOKTAN FETHETTİK ![]() ![]() ![]() NAKAVT![]() |
||
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
Adamların başka işi yokta maçımı kaydedecekler...... Ha siz dersenizki ben kamerasız inanmam o zaman güzel bir cevap daha alırsınız... |
||
|
|
![]() |
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| galatasaray, trabzonspor |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|