|
![]() |
#1 |
![]() [quote=duyguseli;683743]Bütün hata medyada!
Çıkan her yasada hükümeti karalıyorlar sadece bunda değil..quote] Aynen Tarım Bakanı sizi duymuş olmalı ki az önce TBMM'de GDO ile ilgili açıklama yapıyordu. Çok açıklayıcı konuştu, art niyet taşımayanların Bakan'ın açıkalmalarına saygı göstermesi gerekirdi ama konuşması bittikten sonra yanılmıyorsam bir MHPli kadın vekil mealen -peki, madem öyle yeni bir yönetmelik çıkardınız, 2003'ten bu yönetmelik çıkana kadar olan zamanda serbest olan GDOlar ne olacak' dedi. GDO 98'de başladı şimdi bunlara sormak gerekir; 98'den 03'e kadar serbest olan GDO ne olacak!
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Bunlar resmen adi! Evet bunu açıkça ifade ediyorum.. AK Parti hükümeti yok iken bu GDOlar yurdun dört bir yanını sarmış,insanımızı etkisi altına almıştı! O zaman neden ses çıkmadı,tepki olmadı?? AK Parti bunu önlemek için adım atıp yasa çıkartıyor,takdir edilmesi gerekirken sanki sebeplisi onlarmış gibi eleştiri alıyor haksızca! Çiftçilerimiz neden hep şikayetçiydi! En verimli topraklar,en güzel imkanlar Türkiyede olduğu halde neden çiftçilerimiz sıkıntı çektiler.. İşte bize muhalif olanlar şimdi çiftçinin sıkıntsınıda bizlere kesiyorlar!Oysa o GDOlar o vakit kabul edilmeseydi ve çiftçilere kendi tohumlarını üretmeleri istenip,hazır tohumlar yasaklansaydı eğer,şimdi çiftçimizde,tarımımızda zenginin alası olurdu! Türkiye toprakları teknolojk imkan gerektirmeyecek kadar verimlidir!! Gdo'lu ürünler toprak verimsizleştiren,toğprağı ve kullanan insanları kısırlaştıran,zeka seviyesini gerileten ürünlerdir! Bizlere yıllarca haram yediren,içinde akrep,fare,yılan gibi bütün pis hayvanların ortak genini yedirenlerin şimdiye kadar sesi çıkmadıda,buna engel olmak isteyen hükümete mi sesleri çıkıyor?! Sağlığımızla yıllarca oynandı! Bu resmen hainliktir,adiliktir! Mhpli vekil ve bu yasayı eleştirenler yapamadıklarının hesabını değil kendi yaptıkları adiliklerin hesabını versin önce! Şu hale bak..Yıllardır hiç bir köşe yazarı,hiç bir gazete(VAKİT HARİÇ) bu adiliği sayfasına taşıyıp sesini çıkarmıyor,halkı bilinçlendirmiyor, olay yasalaşınca hepsi köşesinde ahkam kesiyor..Yok efendim gdo ne imiş,ne zararı varmış,halk ne yapmalıymış vs vs.. Bahse girerim bunları köşesine taşıyıpta gündeme ortak olma çabasında olan bir çok yazar GDOnun ne olduğunu bilmeden her haltı zıkkımlanan insanlardır! Bu yasanın çıkmasında ben kimse inanmasa ve bilmesede inanıyorum ki, hükümete sürekli özel çağrı yapan,mektuplar,mailler gönderip bu üründen kurtarılmamız gerektiğini anlatan vatansever tarımcıların rolü hükümetten bile çok büyüktür! En başında da sırf bu harama,hainliğe ortak olmamak için,kendi imkanıyla tarım şirketi kurup,bilinçli ve kendi tohumunu üreten tarımcılar yetiştiren Mustafa Özere teşekkür ederim.. Allah onlardan razı olsun! |
||
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
biyogüvenlik mevzuatı, biyogüvenlik yasası, gdo, gdolu ürünler, mehdi eker, tarım bakanı, tarım ürünleri, tohumculuk |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|