|
![]() |
#1 |
![]() Arkdaşım teşekkürler güzel bir konu açmışsın. ama bi taraftan bizim kzılarımzda hakediyor bunu, başındaki örütü daha ne için taktığının bilmiyor zaten tek kapalı kısmı KAFASI!!! şahsen ben bile kapalıya bak diyorum ki başka insanlar ne demesin!!! Bukapalı arakdaşlar hepsini söylemiyorum böyle absürt giyinmeye devam ettikçe Allah'ta bunları bu şekilde cezalandırmaz. Siz neyseniz onla yönetilirsiniz....
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Katilmiyorum; basini örten kizlarimizin tesettüre gerektigi gibi riâyet etmemesi hiçbir sekilde yapilanlari ne mübah kilar nede hafifletir. "Allah'ta bunlari böyle cezalandirmaz" tabiri ise bir fiyasko; Rabbimiz bizleri sergideki resmin ressamiyla mi cezalandirmis oluyor? Yok öyle faturayi Allah'a kesmek! Hem basörtülü kizlarimizin geregince örtünmemesi bu kesimin isine geliyor, onlarin isi örtülü çiplaklarla degil...
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
sen bilmediklerini nerden biliyon.niye millete kapalıya bak diyon... KIZLAR ALLAH(cc) tan sakınıp başlarını örtüyo... ha o ressam bunu yapmış ha sen böyle konuşmuşsun...fark göremedim... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Onlar deve kuşunun kafasını toprağa gömmesi gibi kendilerine farklı bir tarz oluşturmuş ![]() Senin bahsettiğin o tipleri biliyorum bu aralar epey rağbet var o deve kuşu tarzına gazete yazarı ablalarıda onlara kendilerine oluşturacakları tarzlar için çok güzel örnek teşkil ediyor ![]() Zaten onlardan değil tesettürlülerden bahsediyoruz yani hakarete uğrayan tesettürlü olanlar yoksa o bahsettiğin deve kuşu tarzını benimseyenler değil ![]() Ayrıca bu yapılan hakareti hiç bir şey mübah kılmaz çünkü hakaret öncelikli olarak Allahın emrine yapılıyor.. Konu depare tarafından (12-06-2009 Saat 01:43 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
evet öyle o şekil kişler tarz yapmaya çalışıyorlar kendilerince... o resimde hedef alınan kitle asıl tesettürlü olanlar.. yani tarz için değil allah'ın emri için örtünenler bence.... bu arada çok güzel teşbih yaptınız ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|