|
![]() |
#1 |
![]() Bizlerasla lıderınız gıbı haınlerle pazarlık masalarına oturmadık asıl sızın lıderınız memleketı amerıkanın oyuncagı yaptı.Amerıkalardan ıcazet alıp gelıp burada amerıka ver ımf nın dayatmalarını erdogan uyguluyor. Pekı sız arap kafalılar hala osmanlı denen yıtıp gıtmıs ulkeyı satan osmanlı kafasındakılere ne demelı ? Osmanlı yok oldu gıttı haal daha cumhurıoyete alısamadıysanız bu sızın bılecegınız ıs.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Valla kardeşim bizler OSMANLI torunu olmaktan gayet menunuz ve guru duyuyroz.Sizin gibi sözde laik cumhuriyetci değiliz çok şükür..! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
kim pazarlık masasına oturmuş... sizin lideriniz kim yahu... necisin nesin sen... şimdi bana Atatürk deme... yine arkasına sığınma bana lideriniz kim onu söyle... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() Ben aydınlıgın arkasına sıgınmam gogusumu gere gere dolasırım ama sızın gıbı bıtıp yok olmus osmanlının kalıntılarından meded uman zıhnıyet acaba kımın arkasına sıgınıyor.Kım mı senın lıderın erdogan. Zamanında dtp pkk nın teror orgutu oldugunu kabul etmeden onlarla asla gorusmem dıyen erdogan daha sonra cıkarları ugruna dtp ıle pazarlıga oturuyor onlarla aynı masaya oturuyor.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bana liderini söyle diyorum... kem küm ediyorsun... yaptığı yanlışta olsa doğruda olsa Liderim Erdoğan diyebiliyorum... Sen ne diyorsun... ımm emm kemm küm... cevap ver...Liderin Kim... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ama işte bak adım adım geliyoruz. Lübnan Libya suriye arnavutluk ![]() Dikkatli ol efendi fena geliyoruz ![]() |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|