|
![]() |
#1 |
![]() Arkadaşlar yapmayın ya hu?!..
![]() Şahsen ben de beğeniyorum.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Bir arkadaşım vesilesiyle bende izleme gibi bir yanlışta bulundum .... Ve tek cümle ile.... Çok çirkin hareketler bunlar ..... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Niye kabalaştın??!!... Ne demek "Helal olsun.." Lafın nereye gittiğinin farkında mısın?!.. Gerçekten böyle bir tepkiyi senden ummazdım.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Kanal D'nin borazancıbaşısıyız.. Bana ne ya.. ![]() O proğramdan. ![]() Aldıkları paraların ortağımıyım ben. Balon bir proğram, balon bir konu.... ![]() Tövbe tövbe!.. ![]() ![]() Özrün kabahatinden büyük be!... "kişi" sonundaki Ünlem işaretini de aynen sana iade ediyorum. Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!.. ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Şimdi burada arkadaşlarımız protesto ediyor tepki gösteriyorlarsa kim bilir ne adiliklerini ne ahlaksızlıklarını görmüşler.. Onları diğer görmeyenlerde görselerdi eminim aynı hassasiyetle tepki göstereceklerdi.
Ben zaten artık iyice bu ülkede komedi yapılmasına karşı birisi oldum. ne cem yılmazı ne çok güzel (!) hareketleri ne recep ivediki falan görmek falan istemiyorum. Bunları seyrettiğimde sinirlerim 3 katına çıkıyor. insanda biraz utanma olur. Bunları küçük büyük kız yaşlı anne baba herkesin seyrettiğini bilip ona göre yazıp çizmeleri lazım ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
Merak etme kardeşim onlar her şeyi bile bile yapıyorlar zaten işin acı olanı onların bu terbiyesizliklerini komedi sayıp onlara destek verilmesi.... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
![]() O proğramdan. ![]() Aldıkları paraların ortağımıyım ben'' Bunları kimse söylemedi. ''Özrün kabahatinden büyük be!...'' Özür dilemedim ki,olmayan kabahatimden büyük olsun.Haksız bişey söylesem özür dilerdim. ''Kişiliğime hakaret etme..hatta tanımadan bilmeden anlamadan hiç kimseyi de aşşağılama!.. ![]() ![]() Kişiliğine hakaret etmedim.Bana göre doğru olmayan düşünceni eleştirdim.Kişiler beni ilgilendirmez,fikirler ilgilendirir.Yazdıklarım şahıslara değil,düşünceleredir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |