|
![]() |
#1 |
![]() Bence hatayı ilk olarak bakanlığın ayağına gitmekle yaptı.Eğer onların bir sorunu varsa elçiliğe gelebilirlerdi.Oraya gidiyor ve ülkemize üstü kapalı hakaret ediyor.Benim anlamadığım sırıtıyorsun tepki göstermiyorsun umursamıyorsun senin hiç onurun yok mu? En azından şahsınına yönelik hakaretlere karşılık ver.Ama aynı şekilde.Son derece diplomatik olmak şartıyla.İnsanlar birtek kalemle ya da silahla çatışmıyor.Söz arbedeside var.
Aslında birazda Davosun intikamını aldılar ![]()
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() haklısın burak reis
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() tabiki büyükelçi hem kendi hatasını kapatmak hemde gerginliği büyütmemek için yok efendim koltuğa ben oturdum bilmem elimi sıktı falan der çünkü bu olaylarda kendiside suçlu ve aynı zamandada üstüne yük almak istemiyor fakat artık başbakanın israili gözden çıkardığı çok net bir gerçek
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
Ayrıca Çelikkol'un sırıtmasına laf söyleniyor.Açıklamasında -söylenenleri ingilizce olarak söyleme cesaretini gösterselerdi bizde cevabımızı verir ve orayı terkederdik.Fakat onlar ingilizce konuşmayı cesaret edemeyip kendi aralarında İbranice kısa bir konuşma yaptılar dedi.Yani bu da demek oluyorki adamcağızın hiçbirşeyden haberi yok.Çünkü İbranicesi yok... Konu reyAKbay tarafından (01-13-2010 Saat 23:42 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|