![]() |
#21 |
![]() Bana rica ediyorum dürüstlükten bahsetmeyin. Tamamen sizin taktiğiniz ile yani laf ebeliği yaparak cevap verdim. Yahu allah aşkına hiç değişmeyecekmisiniz. Kendiniz yapınca eyvallah, aynısını başkası yağpınca tukaka. Ne güzel memleket ya...
Kıvırmaya ihtiyacım olduğunu düşünmüyorum... Ciğerinizide başkaları yesin mümkünse... |
|
![]() |
![]() |
#22 |
![]() Sayın nusret nickli arkadaş:
sana iyi geceler, git uyu. Zaten ayakta uyuyorsun ![]() ben ne yazıyorum sen ne diyorsun yahu. Ben burada senden başka ciddi arkadaşlarla yazışmak isterim, sana ugurlar olsun. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
![]() Uğurlar olacak bir varsa o ben değilim, bundan emin olabilirsin...
Bende sizinle yazışmaya meraklı değilim... |
|
![]() |
![]() |
#24 |
![]() sağol kardeşim, sizleri seviyorum
![]() Ama Tarkanın Kültür Başkenti programlarında boy göstermesini sevmiyorum, Türkiye Kültürüyle ilgisi ve alakasını da anlayamıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#26 |
![]() particilik gözlüğünü çıkarmadığındandır
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
![]() Siz çıkarmış olarakmı takılıyorsunuz...
YAda bu sizin parti gözlüğü çıkarmış haliniz mi... Eğer öyle düşünüyorsanız gözlerinizin önünü ellerinizle bir kontrol edin. Eminimki gözlük hala gözünüde ama siz ya görmüyorsunuz yada farkedemiyorsunuz... |
|
![]() |
![]() |
#28 |
![]() e hadi buyur bu başlıkta yazdığım bir tek yazıda partimin lehine bir şey söylediğimi, veya sizin partinin aleyhine bir şey söylediğimi.
Tek yaptığım bir olayı eleştirmek. Ben partici gözlüğünü çıkaramam, çünkü hiç takmıyorum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
![]() Belli hiç takmadığınız. Çünkü gözlük gözlerinizle tümleşmiş. Vücudunuzun bir parçası olmuş...
|
|
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Hiç takılmayan şey nasıl gözlerimle tümleşecek
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |