Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Tartışıyorum Tüm Partililerin,Gençlerinin Seviyeli tartışma bölümü.

Stil
Seçenekler

Alt 01-22-2010, 06:53   #1
Kullanıcı Adı
Üç mevsim
"Buradaki bir başarı sadece İstanbul'la sınırlı kalmayacak, hareketin başarısına bağlı olarak İç Anadolu ve Türkiye'nin genelinde bazı bölgelerde bu olaylar tırmanma gösterir, onun için buradaki hareketin süratle bastırılması birinci prensiptir"

"İstanbul'un üzerine çökerim. Belediye başkanıymış, savcıymış, hakimmiş, kaymakammış bu olaya olumsuz bakan insanları ve gerekirse belediye başkanlıklarında komutanlıkları görevlendirmek şeklinde ve ağır bir baskı..."

"Bir yerde halkı karşımıza almak meselesi ayrı, bunlar kararını vermişler bu ülkeyi bölecekler, başka bir rejime taşıyacaklar. Böyle kararlı olan bir halka da acımasızca hareket etmek bizim görevimizdir. Onun için bütün unsurları buraya getirmek..."

Yetişin ehli vatan ülke işgal altında ama durun ordumuz bizi kurtaracak

Üç mevsim isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 01-22-2010, 12:41   #2
Kullanıcı Adı
delidumrul
Alıntı:
Özgün İrade Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Buradaki bir başarı sadece İstanbul'la sınırlı kalmayacak, hareketin başarısına bağlı olarak İç Anadolu ve Türkiye'nin genelinde bazı bölgelerde bu olaylar tırmanma gösterir, onun için buradaki hareketin süratle bastırılması birinci prensiptir"

"İstanbul'un üzerine çökerim. Belediye başkanıymış, savcıymış, hakimmiş, kaymakammış bu olaya olumsuz bakan insanları ve gerekirse belediye başkanlıklarında komutanlıkları görevlendirmek şeklinde ve ağır bir baskı..."

"Bir yerde halkı karşımıza almak meselesi ayrı, bunlar kararını vermişler bu ülkeyi bölecekler, başka bir rejime taşıyacaklar. Böyle kararlı olan bir halka da acımasızca hareket etmek bizim görevimizdir. Onun için bütün unsurları buraya getirmek..."

Yetişin ehli vatan ülke işgal altında ama durun ordumuz bizi kurtaracak
e işte istanbul iç anadolu korumaymış. zaten yünanlılar istanbul ve iç anadoluyu bir gecede işgal edecekmiş güyya.

bu savcı hakim belediye başkanı konusunu bende çözemedim ama sıkı yönetim savaş halinde eğer direnişe karşı devlet görevlisi olursa ordunun değiştirme yetkisi varmış. bence böyle bir kanun var ise değişmeli.

bu başka rejim olayından şüpheliyim işte eğer savaş sonrası düzen sağlanıp içerde cumhuriyet rejimine karşı çıkanlara müdahale hakkı varmış ordunun.

peki sorum şu bu tarafın iddaa ettiği ordunun kuracağı hükümette bazı önemli bakanlıklarda akpartili bakanlarda varmış. bu bakanlar hain mi?(haddim olmayarak) onlarda mı cuntacı?
belliki konuyu takip eden birisin. bu beni en çok düşündüren konu bu konuda aydınlatabilir misin beni.
delidumrul isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)