|
![]() |
#1 |
![]() darvinizm,materyalizm,komunizm,siyonizm,masonluk vs. konularında müslumanları ve diğer insanları bilgilendirmedeki çalışmaları takdir edilir.
ama ben mehdiyim gibi bir iddaası veya beyanı yok.mehdiyim diyen için küfre girmiştir diyor kendisi. iftira atmak o kadar ucuzladı ki bedavaya satılıyor.bilinçli veya bilinçsiz ithamlarda bulunurken dikkat edelim. adnan oktarı ve ekibini tebrik ederken bazı konularda kendilerine temkinli yaklaşmak lazım.eleştirilecek çok yönü var ama iftira atmadan.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Mehdî konusunda hepten zihnim bulandi...
![]() |
|
![]() |
![]() |
#4 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() ekranlarda göbeğini zıplatarak gülmelerine ,Peygamberimiz (s.a.v.) ,dinimizle ilgili dalga geçer gibi sorularına ve söylemlerine neden olan,
müminleri inciten, bir alimin ciddiyetten yoksun olduğunu kanıtlayan, Mahmut efendiden icazet alamayan, adnan oktara mehdi iftiralarını atan, jetskiyle ,marmara depreminden sonraki vaazlarıyla ,müminleri rahatsız eden, Bediüzzamanın eserlerini okumadan anzak kelimesi geçtiğini ifade eden, risalelerde 20 yerde ehli sünnete ayrıkırı şeyler olduğunu idda edip zan altında bırakan ve ispat edemeyen cüppeli zatını mı bana refarans gösteriyorsun? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Niye her yerde beraberler madem icazetini alamamış ne işi var Mahmud Efendi(k.s)'nin yanında ![]() Haybeden sallamak kolay geliyor değil mi ama insan biraz yavaş sallar be gözüm (: Hocanın konuşma tarzına kafayı takana kadar neler konuştuğuna taksaydın ne Peygamberle ne de Kuranla dalga geçmediği kimseyi güldürebilmek için uğraşmadığını anlamış olurdun.. Jetskiyle Müminleri rahatsız etmiş (: Helal olan bir şey hangi Mümini rahatsız edecek söylermisin bana bu kadar komik olmayın be kardeşim... Cübbeli Ahmet Hoca Bediüzzaman hazretlerin'den defalarca övgüyle bahsetmiş bir insan art niyet arayan sensin ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() başka birisinden bahsederek 20 yerde ehli sünnete aykırı bölümler varmış dedi.
asrın imansızlığıyla mücadele eden ,milyonların imanını ,kurtaran, güçlenmesine vesile olan risaleleri okumadan,incelemeden bu ithamları nasıl verebiliyor,zan altında bırakabiliyor. söyle cüppeliye bu 20 yer neresiymiş.ispatlasın.ispatlamazsa.... oktara mehdi iftirasını attı.sen mehdi değilsin diyor.zaten böyle bir iddası yok adamın.iftira atmak o kadar ucuzladı ki.bunların ağzında sakız oldu. imamlar ,alimler ,jetskiye binsin,lunaparkta atlı karıncaya binsin, bungee jumping yapsın ,evlerine havuz yaptırsın,bunlar nasıl olsa helal.müslumanlarında aklına gelsin,vay be hocalarımızında dünya zevklerine zaafları var. cüppeli kendisi itiraf ediyor ve özür diliyor depremdeki vaazından sonra yanlış ithamlarda bulunduğunu. sizlere ne oluyor. sorun cüppeliye, depremdeki ölenlerden ,yakınlarından helallik alabilmiş mi? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Rivayette kaşlarından bahsediliyor. Burnu küçüktür deniliyor. Yüzü parlaktır ve yanağında bir ben vardır deniliyor. Omuzu, karnı geniştir deniliyor. İsrailli insanlara benziyor deniyor. Sırtında ben vardır deniliyor. Benim sırtımda ben var. Ayrıca sırtında Mersin ağacının yaprağı biçiminde bir ben var diyor. Bu da var bende. Ben buna şaşırdım. Ben Peygamberin neslindenim. Bir profesöre Seceremi çıkarttım.33 silsilelik silsilem var. Bu keskin hatlarla tespit edildi. Soyum Hz. Ali’ye dayanıyor. Hz. Ali’de Hz. Davut soyundan gelir 1400 yıl önce Peygamberimiz bildiriyor ve hatta sağ bacağında da ben vardır diyor. Benim de sağ bacağımda ben var. Ben şaşırmakta haklıyım. Bu hayret edilecek bir şey. Varsayalım ki beni lider olarak seçseler dahi ki bunu zorla kabul ettirebilirler,
bunumu referans gösteriyim adnan oktar rezillik buna baktıkça tiksiniyorum bu heriften |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | ||
![]() derse?
niyet sorgulamaktan,okumaktan öteye gitmez bu ifadeler. Alıntı:
hadisleri kendisini göstermesi yakıştırmaları oktarın ve cahillerin sorumululuğudur. oktarı mehdi veya ima ediyor ifadeleri bizim sorumluluğumuzdur.bu da çok tehlikelidir,ucu iftiraya gidiyor. Alıntı:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|