|
![]() |
#1 |
![]() İroninin kralı olmuş be, bazı sazanlar da hemen üzerine atlamış
![]() Baştan sona ti'ye almış suyu bulandıranları. Mehmet Şeker esprili yazar.
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Darbe planını aklamaya çalışmak için akılları bulandırmaya çalışmak ayıp olmuyor da benim sana sazanlık yaptığını söylemem mi ayıp oluyor. Ne kadar kibarmışsın be. Tabi o balyoz senin kafana inmeyecekti, biz irticacıların kafasına inecekti. Tıpkı öncekiler gibi..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
http://www.ozgundurus.com/Haber/Gunc...a-salvolar.php önce senin reklamını yaptığın sözüm ona derginin attığı başlığı oku sonra gel burda millete sazan de. ne bilsin sokaktaki vatandaş ironiyi. Sazanmış senin dergi de sazan o zaman! Tekrar söylüyorum ayıp! Konu delidumrul tarafından (01-23-2010 Saat 02:41 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Ne diye hemen üstüne atlıyorsun. Darbe aklamacılığı yapacağına, postalcılık yapacağına, darbe planlarını araştırsana, onları haber yapsana. İşte niyetin... Anlamak isteyen anlar ama aklını amuda kaldırıp aşağıdan yukarıya bakan anlamaz |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
ayıp!!! ben darbecilere senden daha düşmanım emin ol. benim kıllığım Allahsız Ahmet Altana. Tekrar söylüyorum AYIP! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
![]() Özgün 'İrade' sen böyle çirkin üslup ve kelimeler kullanmazdın, hayırdır ne oldu ?? Fazlamı ahmet kaya dinledin yoksa Fatih Tekke transferinemi canın sıkıldı
![]() Bu yazının tamamına bakmalı... Bu haliyle yazı sanki İşçi Partisi dergisi Aydınlıktan veya Cumhuriyet gazetesinden alınmış gibi duruyor.. TARAF Gazetesi gazeteciliği aşmış gizliden hain planlar yapan ABD'nin soyu bozuk kalıntılarının eski planlarını deşife etmiş, bunun üzerine gidileceğine böyle yazılar yazmak tam ETÖ'cülerin işidir! Yenişafaka sızdırmışlar anlaşılan bir tane |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|