|
![]() |
#1 |
![]() Ben aralık ayı için hazırlayıp ekledim. Eklememden 10 dakika sonra konu kapandı. Demek ki çok geç kalmışım. O zaman bunun yeri bura olsa gerek. Şubat ayı enlerde forumu daha iyi tanımış olurum herhalde...
En Aktif Üye: TarihSever, Noktaların efendisi En Yardımsever Üye: AkKelebek, Yalçın Karaca( Geçen ay yoktu belki ama Duyguseli ) En Ciddi Üye: Yalçın Karaca En Çok Rastladığınız Üye: TarihSever, Ak Urfalı En Fanatik Üye: Cerrah En Tatlı Başbelası üye: Değişmez Duyguseli En Geveze Üye: Aklımda birkaç isim var ama neyse... En Karizmatik Üye: Adem Etyemez, AKıncı 34 En Kibar Üye: Hatice En Daimi Üye: Ak kelebek, Merve, Hatice En Paylaşımcı Üye: Meçhul, Ertuğrul Özgül, Gönülden, Ak Urfalı En Sinirli Üye: Bazen benim diye düşünüyorum... En Sabırlı Üye: TarihSever En Sakin Üye: Tarihsever En Efendi Üye: AKıncı 34 En Muhalefet üye: Bazen laf ebeliği yapsada Redyellow ![]() En Tekrarcı üye: Fatih Güneş En iyi Yorum yapan Üye: Yalçın Karaca En Kendine güvenen Üye: Özgün İrade Forumdan ayrı kaldığım uzun süre zarfında çok şeyler değişmiş ve çok yeni arkadaşlar gelmiş. O yüzden forumu tam tanıma şansım daha olmadı ama yinede yüzeysel bir liste yapmak istedim. Müsadenizle birde yeni bir en eklemek istiyorum... En çok özlenen üyeler : Ayşe_BErra, Meftun, Berika, LEvent Abim, Ümitli Bekleyiş, engineer, demokrat, aktunahan ve daha isimleri aklıkma gelmeyen birkaç arkadaş daha...
![]() Konu CeVHeR tarafından (01-25-2010 Saat 04:54 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|