![]() |
#31 |
![]() bu arkadaş ve zihniyeti 28 şubatı darbe olarak görmez.
askerin ağzına bakmaktan milletin hayrına yarayacak projeler üretmeye vakit bulamazlar. bi de gelmiş demokasi dersleri veriyorsunuz burda. iftira ve yalan atmaktan rekor tazminatlar ödeyen yazarlarınızla gerçekler ve siyaset öğrenilmez ,ancak marjinalliğe yelken açarsınız. demokrasiyi beinimsemeyen,hakaret olarak gören bu azgın azınlık,hiç bilmediği demokrasi kelimesini ağzına almasınlar. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
Ortalama derecede araştırma yapan bir vatandaş, Erbakan'ın yemeğinin her sene tekrarlanan rutin bir yemek olduğunun, katılanların tarikatla falan ilgisinin olmadığını çok iyi biliyor.. Ah ah, neler yutturdular bu millete. Şimdi darbe belgesi nasıl gerçek olur diye tartışılıyor?! Nasıl mı gerçek olur? Aynı on yıl öncesinde yaşadığımız rezaletler gibi gerçek olur. Bunları örnek alarak İslamı karalamak ve irtica tehlikesi var demek içindeki kini kusmak, sevgisizlik , çekememizlik ve İslama olan kinden başka birşey değilidir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
![]() Arkadaşlar sivil anayasa olmadan , bir takım cevrelerin karşılıklı zihniyetleri değişmeden bu adımların atılması yani refarandum kararı bana pek makul gelmiyor. Anayasal düzenek üstüne vazife olmayan bir çok karara imza attığını unutmayalım , anayasa daki üyelerin kararları ile sonuc alınan mekanizmada referandum kararını iptal etmeye yeltenmeyeceklerini nerden biliyorsunuz olduki halkımız sizce asker ile sivil arasındaki bu tarz meselelerde kararını sivilden yana vereceklerinede inanmıyorum. Askere o lan yüksek güven bu çekişmede değişiklikleri arzu eden cevrelere hüsran yaşatabilir zemin olarak insanların zihniyeti kazanılmadan bir şeylerin değişmesi mümkün değildir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
Bu iftar yemeğine, başta Diyanet İşleri Başkam Mehmet Nuri Yılmaz olmak üzere çok sayıda tanınmış din adamı katıldı. Bunu tam fırsat bilen kartel medya yaygarayı bastı. "Laiklik elden gidiyor!" günlerce bu yaygara devam etti. Başbakan, papazlara ve hahamlara bir yemek vermiş olsaydı "Laiklik elden gidiyor" diye yaygara yapılır mıydı? Laikliğin elden gitmesiyle, iftar yemeğinin, iftar yemeğiyle laikliğin elden gitmesinin ne alakası var? Tabiiki yaygara yapan kartel medya, bu hadiseye bir de kılıf bulmuş; tarikat şeyhleri. Tarikat şeyhleri dedikleri zatlardan birisi Ecevit'le görüşse, Çillerle görüşse laiklik elden gitmiyor da, Erbakan'la görüştüğü zaman neden elden gidiyor? Yoksa bunu laiklik mi böyle istiyor? Yaygaracıların kendi ifadeleriyle "Nurculuk Tarikatı" liderlerinden Fethullah Gülen Hoca Efendi Ecevit'le ve Çillerle görüşmedi mi? Görüştü... Bu görüşmeyi Ecevit ve Çiller yaptığına göre, başbakanlık yapmış olan bu iki lider laikliğe karşıdırlar diyebilir miyiz? 28 Şubat döneminin Genelkurmay Başkanı da sizin gibi inciler döktürmüştü!; Alıntı: BU MİLLET APTAL! "Halk cahil, cumhurbaşkanını halkın seçmesi kadar tehlikeli bir şey yok Geçen üst düzey çok üst düzey bir komutanla konuştum, o da diyor ki yani hedefleri belli kesinle yani tereddüt etmenin âlemi yok. Bunların hedefleri kesin diyor. Bunun dışında başka bir şey düşünmemek lazım. Yani efendim demokrasi, insan hakları, özgürlük bunların hepsi bahane. Fevkalade tehlikeli.. Şey cumhurbaşkanını şey seçmesi. Böyle bir şey kısa zamanda olmaz, ondan sonra bir de Türk şeyin halkın seçmesi, kadar tehlikeli bir şey yok çünkü Türkiye Fransa, İsviçre değil halk cahil" http://www.ensonhaber.com/gundem/194...let-aptal.html |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
![]() Bence askere sivil yargı yolu açılmalı.
Yoksa TSK'nın hiç bir hatası askeri yargı ile düzeltilemez. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
![]() tuğrul paşa cevabım size değil gece gündüzeydi yanlış anladınız.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|