|
|
|
|
#1 |
|
sayın rizzeli:
hep siz soruyorsunuz, bi de ben sorayım ![]() Gülen cemaatinin (samanyolu tvnin, zamanın vs.) 28 şubattaki tavrını nasıl buluyorsunuz? 28 şubat dönemindeki tavırlarıyla şimdiki tavırları arasında bir fark görüyor musunuz?
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
![]() şu kitabı okudunuz mu okumadıysanız bi kurcalayın bakalım cemaat 28 şubatta ne zulümler görmüş bir bakalım. aklımda kalan komedi olanlarından bir tanesi. irfan ordusu adlı hocaefendinin kitabını iran ordusu diye gören ve tutanaklara geçiren müfettişin art niyetliliğine mi gülersiniz yoksa yurdun veya okulun bu saçma neden yüzünden kapatmasına mı üzülürsünüz. şimdi ben size 28 şubatta askere karşı yazılan ve oyunları gösteren köşe yazıları haberleri falan göstersem rahatlıyacak mısınız.? |
||
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Alıntı:
Ben cemaatin 28 şubattaki tavrını soruyorum size, hükümete karşı tavırları, gazetelerindeki ve televizyonlarındaki tavırlarını doğru buluyor muydunuz diyorum. Alıntı:
Mesela 28 dönemindeki yayın politikalarını bir aklınıza getirin bir de şimdiki yayın politikalarını gözönüne getirin. Hangisi haklı sizce? (bence şimdi yaptıkları doğru) |
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
genel tavrı ispatlayıcı delillerle karşınıza gelicem şimdi çıkmam lazım.ama ondan önce cemaatin medyası bugünkü tavrıyla çelişen örtüşmeyen iki yüzlü yayınlarını göstermenizi rica ediyorum.
hayırla kalın |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
| tv5 niye battı |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|