|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Önceki yorumumda da belirttiğim gibi,Tayyip Erdoğan'ın bu sözünün muhattabı Ermeniler değil, parlomentoların da Türkiye'yi hiçe sayıp bir bir kararlar alan batıya elindeki gücü göstermek ve Türkiye bünyesinde kaçak olarak yaşayan Ermeni sayısını hatırlatmaktır. Evet, belki sert bir çıkıştır. Fakat Tayyip Erdoğan'ın Türkiye'deki Ermenileri tek tek tespit edip "hadi dışarı" demeyeceğini benim gibi sizin de emin olduğunuzu hesaba katarsak,açıklama batıya yönelik,diplomatik bir tavırdır. Dipnot; " -se -sa " lar ile yapılan yorumlar, "geçmişten izi olmayan bugün"ü kapsar.Tarihe "se sa" eki getirmeye kalksak, ciltler dolusu yorum yapılır. Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (03-23-2010 Saat 17:21 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
Konu .:Ay_Yıldız:. tarafından (03-23-2010 Saat 20:26 ) değiştirilmiştir.. |
||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Bence yapılan aba altından sopa göstermektir.Her ne kadar kaçak ermeni yada ermenide demiş olsa ki benim için fark yok ikisi arasında,yanlış bir ifadedir.Başbakana bu konuda katılmıyorum.Yangına benzinle gitmekten başka birşey değildir.Bu ne demek biliyor musun ; 100 bin ermeniye diyorsun ki,kardeşim bir sürü ülke ermeni soykırımını meclislerinde tanıdı,kusura bakmayın ama ben bunu halkıma anlatamam eee ne yapayım bende kırılan gururumuzu okşamak adına sizi kolunuzdan tutup ülkemden atarım.Eeee kardeşim ha kolundan tutup dışarı atmışsın ha soykırım yapmışsın |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
||
|