![]() |
#21 | |
![]() Alıntı:
Seçim yapamıyorum ben şahsen..Artık damat adayları seçsin ama ilk şık hariç olsa daha iyi olur: D |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
![]() valla yukarıdaki 3 beyaz tehlikeli dediğiniz şeyleri çok tüketiyorum ne gibi zararı olabilir acaba ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#23 | ||
![]() Alıntı:
Alıntı:
Tuz Malum Kalp Hastalıgı ve Norolojik hastalıkları çok etkiliyor.. olmasın degil az olsun saglıklı iken.. Şekerin zararları tabi ilk başta diyabet olarak riskli.. Böyle cevaplar pek aydınlatıcı olmaz.. ailenizde kalp diyabet ve norolojik rahatszlıgı olan varsa uzak durmaya çalışın.. Hatta bi nevi alışın.. ): |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
![]() Ben heyecandan tuz ile şekeri falan karıştırırdım heralde.Bilinçdışı koyardım
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
![]() erhan amma didindinyaa
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
![]() öyle gaddar kızlar var mı ya : )
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
![]() Alıntı:
![]() - Efendim, Allah'ın emri Peygamberin kavliyle kızınızı kendime istiyorum. - Dur evladım, acelen ne? daha bu ilk gelişin. eğer sana şimdiden cevap verirsek dün kızımızı istemeye 5.kez gelen Ahmet'e ve 3.kez istemeye gelen Mehmet'e ayıp etmiş olmaz mıyız? - 5. kez mi ? - Bak evladım, bir kızı 1000 kişi ister, 1 kişi alır. 1000 kişi 3 paket şekerleme getirse etti sana 3000 paket. böylece yıllardır memuriyet hayatım dolayısıyla açamadığım lahmacun fırınını aman pardon şekerleme dükanını açmış olacam. - Şekerleme dükanı ? - Hmm bi bakayım eh getirdiğin ürünler fena değil, gerçi depoda aynısından çok var ama olsun, yarın 2. gelişinde biraz çikolataya ağırlık ver. çikolata çeşidimiz az. - Neyse ben tekrar gelirim, hayırlı akşamlar. - Sana da evladım. Hanım gel al şu şekerlemeleri de depoya koy. - Tamam bey. - Nasıl ? İyi ürün birikmiş mi? Sonunda açabilecez mi şekerleme dükanını? - Ne dükanı bey. bu ürünlerle ihracat bile yaparız. ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
![]() Doğrudur baldan tatlı gelir lakin o bal tadı fazla kalmaz damaklarınızda.Evliliğin 3. ayından sonra tuzun etkileri kendini yavaş yavaş gösterir.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Abi bizim mevkilerde damadın eziyetleri sadece kahve ile kısıtlı değil , belki sizde biliyorsunuzdur düğün aşamasında damada gelinin önünde tuzlu yumurta yaptırıyorlar sonra onu yediriyorlar daha sonra beyaz coraplarını gelinin önünde tursil ile yıkattırıyorlar hatta yetmedi bir masanın üstünde büyük bir metni sesli şekilde okutuyorlar daha neler neler . Bence bu tuzlu kahveye razı olun beyler. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]() Abi unuttum birde araçın önüne bağlanan ip ile gelinin damat tarafından çekilmeside söz konusu envay çeşit zülümden sonra tabii bir iki ay içinde her şey alt üst oluyor. Sonra şu okunacak , gündem takip edilecek şu seminere gidilecek diye yaptırımlar hep erkek tarafından yaplıyor kısacası öncesi sonrası ile hayat dengeleniyor.
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|