|
|
|
|
#1 | |
|
Alıntı:
İmamı gazalinin öğütüdür zıt görüşleri tartışmak
|
||
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Kominizm başladığından bu güne ne zaman demokrasiyi,özgürlüğü,dini yaşamı istendiği gibi yaşamayı savunmuş söyler misiniz..Adam hem;"Ben dinin özgür yaşanmasına karşı olan sistemi savunuyorum.."diyecek,hemde namaz kılacak..Namaz kılarken;"sıratellezine en ğâmte aleyhim ğâyril mağdubî aleyhîm veled'dâllin,Âmin.."derken Allah'ı mı kandıracak..dosdoğru yola iletilmişlerin yoluna,sapkınların yoluna beni ulaştırma Allah'ım diyecek öyle mi.? |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
imam gazeli oyle bir şey soylemeseydi sen kendi beyninle dusunmeycekmiydin bunu?
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |||
|
Alıntı:
İşsizlik olduğu kadar işlerini beğenmeyenlerde var ! Dünyanın global sistemine göre işsizlik sıfırlanması mümkün değildir... Kim söylerse yalandır... Alıntı:
http://www.dailymotion.com/video/xbq...the-facts_news Alıntı:
Aslında İlluminati'nin sistemi budur... Tez, Anti-Tez ve Sonuçta Sentez... Tez Emperyalizm Anti-Tez Komunizm... Sonuç Sentez = Tek Dünya Devleti ve Tek Dünya Dini... İlluminati nedir ? Rodshilt ve Rocefellar ailelerinin kurduğu Dünyayı yöneten Ağ'ın adıdır... Türkçesi= Aydınlanma... |
||||
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
|
||
|
|
|
|
|
#7 |
|
masonmu bilmem ama masonm bile olsa 2x 2 = 4 dese inanmıyalımmı?
kurucularının kim oldugu beni ilgilendirmiyor. fikirleri ne kadar mantıklı beni orası ilglendiriyor. kurucları çooktan öldü. biz bugune bakalım insanlar sömürülüyormu ona bakalım. |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
Sömürü konusunda katılıyorum sadece bu alan üzerine yazacağınız yazılara saygı gösteririm acizane şahsım olarak... |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|