|
![]() |
#1 |
![]() patlamasından neden korkuyorlarki zaten insanlarımızın çoğu sürünerek köle gibi yaşıyorlar. yaşamayan insan ölümden korkarmı?
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() 23 yıldır İstanbuldayım..Ayağımdaki tozun düşmediği ilçe kalmadı ve hiçbir yerde sürünerek yaşayan insan görmedim güzelim İstanbulda..Söylediğinizin tam tersi;İstanbulda çoğu yerde ve çoğu zaman huzur ve saadet var..Sizler göremiyorsanız bu sizin sorununuz..Lütfen genelleme yapmayalım..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
konfeksiyonları gidin dolaşın. Haberlerde turkiyenin ihracat raklamları şukadar oldu bilmem ne. yada tekstil ihracat raklamlarından bahsederler ama kimse konfeksiyonda gunde 14 saat sabahtan geceye 23 -24 lere kadar çalıştıgından bahsetmez. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Benim oturduğum mahalle;İstanbul'un en sakin ve en gelişmiş mahallelerinden biri..Ve sadece benim ikamet ettiğim bu mahallede toplam 141 konfeksiyon atölyesi var..Geçen yıl bu rakam 98'di,yani bir yılda 43 konfeksiyon atölyesi daha açılmış..Ve ben bu konfeksiyon çalışanlarınında sahiplerinide çoğunu tanıyor ve muhabbet ediyorum..Hali hazır;hepsi halinden memnunlar..11 saat normal çalışma saatleri,11 saatten sonrada mesai sayılıyor..Saat başı 15-20 lira mesai parası alıyorlar..Zaten çoğuda mesaiye kalıp daha fazla para kazanmak istiyor..Ve konfeksiyon atölyesi çalışanlarının ortalama aldığı maaşları söyleyeyim bu arada; Son ütücü : 850 TL Dikiş Ustası(Makinacı) : 1000 TL Modelist : 1300 TL Reçmeci : 1000 TL Overlokcu : 950 TL Ortacı : 700 TL |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|