|
![]() |
#1 |
![]() Otoriteleri bile şaşırtan müthiş futboluyla insan mı uzaylı mı olduğu sıklıkla tartışılan 22 yaşındaki oyuncunun, özellikle Türkiye'ye gelmesi halinde nelerle karşılaşacağı duyanları kahkahaya boğuyor. İşte internette dolaşan Messi esprileri... · Messi ile 15 dakika konuşayım, Fenerbahçe'de oynamaya ikna ederim (İmza Aziz Yıldırım). · Messi ile ilgilenmiyoruz (Fenerbahçe Spor Kulübü). · Messi Beşiktaş'a gelse ne olur? Gaziantepspor'a kiralanır... · Messi Galatasaray'a gelirse ne olur? Sezonu kapatır (bkz: Galatasaray Sağlık Ekibi). · İki ayağını kopar, bu Messi hiç birşey yapamaz (İmza Hıncal Uluç). Defansa yardım etmiyor · Messi Türkiye'de oynasa söylenebilecekler... Defansa hiç yardım etmiyor! · Askerde çok dayak yer bu çocuk. · Bu çocuk televizyon bozuyor, bu çocuk bilgisayar bozuyor! (Ertem Şener). · Beni sevgilimden daha fazla heyecanlandıran futbolcu. · Arkadaşları Henry'ye mesaj atıyorlarmış Messi insan mı? diye bu arada gol... (Ertem Şener). Tanrı'nın ayağı · Eğer Maradona, Tanrı'nın eli ise Messi Tanrı'nın ayağıdır. · Lionel Messi'nin MSN adresi: admin@football.com · Messi'ye futbolcu diyen bana güzel demesin (İmza Burcu Esmersoy). · Dünyanın en iyi ikinci, üçüncü ve dördüncü futbolcusu benim (İmza Cristiano Ronaldo). · İki şeyin sonu yoktur; uzayın ve Messi'nin yeteneğinin (İmza Albert Einstein). Arsenal maçına kadardı · Hala sahalarda olsam top geçer, o geçemezdi (İmza Recep Çetin). · Hayır, ben uzaylı değilim (Lionel Messi). · Uçan dairesiyle Camp Nou'ya inen uzaylının Messi'ye söylediği cümle: Haydi Messi geri dönüyoruz. Arsenal maçına kadar demiştin. · Beni de al git buradan (İmza: top)
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() |
|
![]() |
![]() |