|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
kuranda açıkca soylenmiş bişey.
![]() Konu novek tarafından (04-08-2010 Saat 21:33 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
bende diyorum ki müslümanlik sadece faiz olayi degildir o zaman topyekün islami kanunlari savunursun ama sen ne yapiyosun isine geleni savunuyor, isine gelmeyeni savunmuyorsun!.. |
||
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
hiç para satılırmı boyle saçma şey olurmu ben kuranda faiz yazmasa bile karsı çıkardım. ha ben para transferine karsı degilim elbette paranın asli görevi mubadaledir. ama para satılmamalı. |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
iste senin amacin sadece kendi ideolojin cercevesindeki görüsleri savunmak gerisi seni ilgilendirmiyor.. yoksa derdin ne müslümanlik nede faiz sadece gomunist sistemin gerekliliklerini savunmak adina islami kullaniyorsun! |
||
![]() |
![]() |
#5 |
![]() Lafı saptırma,
Sana müslümanmısın değilmisin denmedi. Aslında ne demek istediğimi anladında işine gelmiyor. Faizi kaldır diyosun, faiz dediğin zıkımı Akpartimi getirdi? Sizin o sol görüşlü yarı kominist yarı faşist ne oldukları belli olmayan zihniyet Akpartiden önce bankarın için 70milyar dolar boşaltıp şimdi bankacılık hakkında hesapmı soruyosun? Baş örtüsüde Kur-an da var, ver dinin gereği onun hesabını kaç kere sordunda şimdi gelip ahkam kesiyorsun? Senin gibi daha öncede onlarcası geldi tecrübeliyim korkma bilirim amaç ne. |
|
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
kardeşim sakin olun. siz kavga etmeden sakin bir konuyu tartısamazmısınız nedir bu şiddet ve celal? |
||
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#8 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#9 |
![]() Bu şahsın bunun gibi tartışma ortamlarından anladığını zannetmiyorum, tek yapabildiği şey bilmediği konularda bile ahkam kesmek, burayı cahiller zümresi olarak mı görüyor onuda anlamış değilim.
VEsselam.... |
|
![]() |
#10 | |
![]() Alıntı:
bi diyo kominizm bi diyo erbakanı destekliyorum bi diyo faiz neden kalkmıyor geçende diyordu devlet market kursun. Haklısın aslında zaman kaybı. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|