|
![]() |
#1 |
![]() Yazıyı daha önce başka bi yerde görmüştüm.
http://www.mektup.4mg.com/ bu sitesinden alıntı olduğu yazıyodu.. Yazının hemen altında ''Rumuz Özkan İsmail'' diye bir ibare var abi.. Rumuz kısmı neden var pek çözemedim ama ![]()
![]() Konu Ruh-i zar tarafından (04-09-2010 Saat 18:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Yazının altına da şöyle bir not düşmüşler: Not 1: "Hiçbir değişiklik yapılmamak" ve "web adresimiz de kaynak gösterilmek şartıyla", bu yazı her türlü gazetede, dergide, tv`de, radyoda, web sitesinde yayınlanabilir, istenildiği şekilde kullanılabilir. Bu yazıyı kendine malederek yayınlayanı Allah Tealaya havale ediyorum. NOT 1'E ÇOK ÖNEMLİ EK (21.10.2005): Mektubumu alıntı yapan birkaç web sitesinde, mektubun altına başka bir kişinin adının yazıldığını ve bir de e-posta adresi konulduğunu gördüm. Bütün kardeşlerimi, buradan başka herhangi bir web sitesinde veya yazılı-görsel basında görmeleri muhtemel, bana ait izlenimi verilmiş herhangi bir isme, e-posta adresine veya fotoğrafa itibar etmemeleri noktasında uyarıyorum. Ben internet üzerinden kesinlikle e-posta adresi vermiyorum, kimse ile yazışma veya chat yapmıyorum. Size ulaştığım tek nokta bu sitedir -her ne kadar yeni mektup yayınlamasam da-. Bilgi ve dikkatlerinize önemle arzederim. (Yeri gelmişken söyleyeyim, tanımadıkları erkeklerle chat yapmalarını ve yazışmalarını da hiçbir müslüman hanım kardeşime tavsiye etmiyorum. "İslami moda", "İslami chat" ve "İslami evlilik" gibi başlık ve konularla yayın yapan sitelerde, siz hanım kardeşlerime kurulmuş büyük tuzaklar olabileceği noktasında sizi uyarıyorum.) *** Sanırım bu mektubu hazırlayan kendileri. Burdan kendilerine teşekkür ederiz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|