|
![]() |
#1 |
![]() O saldırı Emine Aynaya yapılsaydı çok sevinirdim .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Ahhh Ahhh seçimlerde namlumun ucundaydı ne güzel.
Mardin - Girmeli beldesinde yine bu cahiller olay çıkarmıştı ak partililerin üstüne saldırmışlardı.Emine gacısıda geldi olayların ardından ve basın mensuplarına açıklama yapıyordu yer cücesi. Namlum ona dönüktü anlık meseleydi ama mümkünü yoktu malesef :=) Sanki çift yaratılmışlar,nerede olay var anında ışınlanıyorlar. --- Saldırı yerinde olmuş.Bir yere kadar sabır edilmesi gerektiğini söylüyordum ama anlaşılan sabır bize zarar vermekte.Onlara hoş görülü davransakta burunlarının dikine gidecekler,sert davransakta devam edecekler. |
|
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Buna kesinlikle katılmıyorum ve ayrıca çok çirkin,ak partili birine hiç yakışmadığını düşünüyorum.e demek Emine Ayna'ya yapılsaydı çok sevinirdim.Sen sevmiyorsun diye Emine Ayna'ya saldırılmasını normal karşılıyorsun ya peki sevmediği için Sayın Başbakanımıza biri saldırsa bunu normal karşılar mısın ?? Kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapma !!! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Bana bölücü olmayan bir kürt kardeşimi söyle onun saçının teline bir hellal gelse kardeşim derim yanında olurum bölücülerle kürtleri ayırt etmek gerek her kürt bölücü değildir. Konu EZEL tarafından (04-15-2010 Saat 01:24 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() [QUOTE=EZEL;732962]Ben Emine Aynanın söylemlerinden dolayı böyle karşılıyorum mevkisinden dolayı değil. /QUOTE]
Yani birileri senin gibi düşünmüyor diye onu öldürmek mi gerekir,nasıl bir zihnin ürünüdür bu fikir merak ediyorum.Başörtüsü takanlardan nefret ediyorum onları üniversiteye almayalım diyen chp zihniyeti ile bu zihniyet arasında fark yok.Unutma Dostum ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|