| Hayata Dair Anketler (Ak Parti Forum) Siyasi anketler dışında üyelerin serbetsçe anket açacakları bölüm. |

| Anketimiz: Siyasi Görüşünüz Nerden Geliyor ? | |||
| Evet Ailemden Geliyor |
|
41 | 32.54% |
| Hayır Ben Kendi Doğrularımı Bulurum. |
|
76 | 60.32% |
| Diğer (Belirtiniz) |
|
9 | 7.14% |
| Katılımcı sayısı: 126. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Siyasi görüşüm (bu konuya daha önce yazdım mı hatırlayamadım tekrar olursa kusura bakmayın:
küçüklüğümden beri Erbakan hocaya olan muhabbetimden geliyor.Küçüklüğümden bu yana Erbakan hoca nerede ben orada oldum. Bundan sonra da hep öyle olacak. Hocamı seviyorum, ellerinden öpüyorum.
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Erbakan hocadan sonra ne yapacaksınız? ( İmalı bir soru değildir, kimse yanlış anlamasın ) |
||
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() Aynı konuda ki, farklı yorumumda Ülkeye hizmet etme amacı güden kişinin peşinden giderim, demiştim. Sigara konusu derin bir mevzuu yine zam yapılsın, yine ilk önce protesto edecek kişilerdenim . Bu kadar ileri gideceğini zannetmiyorum yasağın, zamlar bizi yıkamadı, he illa geldi yasak ülkemin çıkarları benim sigaram dan daha önemli. Dövmek demeyelim de, hani nazı geçene sitem eder denir ya... öyle diyelim...Vesselam... |
||
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
![]() Şaka bir yana Erbakan hocadan sonra Erbakan hocanın izinden gidenlerle birlikte olacağım Allah izin verirse. |
||
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() |
||
|