|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
ahmet türkün suç işlediğini düşünüyorsa savcılar, ahmet türk hakkında soruşturma başlatırlar. zaten dokunulmazlığı da yok artık. deniz baykal bana göre yüzlerce hata yaptı, kendisini sevmiyor beğenmiyor olabilirim. Kalkıp kendisine tekme tokat girilmesi mi gerekir ? Başbakanımızın sözlerini, icraatlarına beğenmeyenler çıkabilir, kalkıp kendisine yumruk mu atmalılar ? size göre "evet". çünkü sığ düşünüyorsunuz. ve sizin gibiler ülkemizde çoğalırsa Allah korusun iç savaş bile çıkar. önce yumruğu, ağız burun kırmayı "yerinde bir müdahale" olarak görürsünüz sonra öldürmek size basit bir olay gibi gelir. Allah ülkemizi, milletimizi, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizin korunmasının güvencesini sizin gibilerin eline düşürmesin.. (Amin) hemen bozarsınız yoksa birlik ve beraberliği.. bu arada sizin AK Partiliolduğunuzu da sanmıyorum. en faşist MHP liden bile daha faşist görünüyorsunuz.
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
chp mhp dtp sevmem sevmedigim herkesin dövülmesi taraftarıda degilim kesinlikle , aslında şiddetide sevmem Ama Ahmet Türk meselesi başka sen heryerde cıkıcan pkk savunucan gözümüze baka baka onca askeri şehit eden pkk savunucan iyice insanların damarına damarına basıcan sonrada biri cıkıp sana bi yumruk atıcak bende ay efendim yumruk yemiş vah vah dicem üzülücem yok öle yama üzülmedim zorla sizin hoşunuza gitsin diye üzüldümmü dicem üzülmedim hatta yüregimin yagı eridi yani okadar hoşuma gitti bitanede sakıka vursaydı arkadan kaymaklı kadayıf gibi olacaktı tadından yenmeyecekti yani bence siz cok mubala ettiniz olayı ben hala o halk otobüsünde molotoflu saldırıda ölen kızı unutmadım kimdi onu yapanlar apoistler adları bu kısaca dimi pkk nın istanbul şehir yapılanması neden bu kadar protesto edilmedi o kızın ölümü sade bir vatandaş oldugu içinmi şiddet yapan şidded görür |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
yanlışınız var biz istanbulda molotoflu saldırıda katledilen kardeşimize üzüntümüzü dile getirdik içimiz onla berbaer yandı ama sizde ceylan roketle parçalandığında aynı hisleri paylaştınız mı? Ahmet türke vuruldu diye üzülen yok olaya o kadar sığ bakmak yanlış olur.Biz bu yumruğun şu anda atılmasına üzülüyoruz.Karadenizde atılmasına üzülüyoruz.eğer ortada atılacak bir yumruk varsa onunda faşizme atılması gerekir.Güneydoğuda zulüm yapan faşizm pkk yı kurduran faşizm onu yöneten faşizm.Bu yumruğu atan arkadaşla sokağa bomba koyup patlatan insanlar aynı noktaya hizmet ediyorlar bir anlasalar Size bir soru sorayım ergenekon süreci başlayınca sokaklarda patlayan bombalar,demokratik açılım sürerken tokatta nasıl öldürüldüğü hala anlaşılamayan şehitler şimdi anayasa değişirken ve demokratik açılımda çok güzel bir yere gelinmişken atılan bu yumruk.Çok ironik değil mi? Birde nerede samsunda?neresi samsun?karadeniz?yani faşizmin sözde kalesi.Kürt halkıyla hiç barışamamış kardeşler.Bence hiç öyle basit bir yumruk değil bu. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|