Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-15-2010, 02:15   #1
Kullanıcı Adı
Beylerbeyi
Alıntı:
Havvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Evet Altı Üstü Bi Yumruk

Siz ne cabuk unuttunuz bu ülkenin Başbakanına dtp dogu illerinde reva görülen karşılamaları

Rüzgar eken Fırtına biçer buda karadeniz usulu karşılama

Biz söleyince faşistlik ırkcılık oluyor Ahmet Türk söyleyince ideal oluyor özgürlük oluyor dimi
Eger pkk savunan biri olmasaydı o yumrugun karşısında bende dururdum
Ahmet Türk o yumrugu kendi faşistligi yüzünden yedi onun için de iyi oldu
eğer birileri yanlış yapmışsa, veya bazıları o birilerinin yanlış yaptığını düşünüyorsa bunun karşılığı tekme-tokat-yumruk mu olmalı ?

ahmet türkün suç işlediğini düşünüyorsa savcılar, ahmet türk hakkında soruşturma başlatırlar. zaten dokunulmazlığı da yok artık.

deniz baykal bana göre yüzlerce hata yaptı, kendisini sevmiyor beğenmiyor olabilirim. Kalkıp kendisine tekme tokat girilmesi mi gerekir ?

Başbakanımızın sözlerini, icraatlarına beğenmeyenler çıkabilir, kalkıp kendisine yumruk mu atmalılar ?

size göre "evet". çünkü sığ düşünüyorsunuz. ve sizin gibiler ülkemizde çoğalırsa Allah korusun iç savaş bile çıkar. önce yumruğu, ağız burun kırmayı "yerinde bir müdahale" olarak görürsünüz sonra öldürmek size basit bir olay gibi gelir. Allah ülkemizi, milletimizi, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizin korunmasının güvencesini sizin gibilerin eline düşürmesin.. (Amin) hemen bozarsınız yoksa birlik ve beraberliği.. bu arada sizin AK Partiliolduğunuzu da sanmıyorum. en faşist MHP liden bile daha faşist görünüyorsunuz.

Beylerbeyi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder
Alt 04-15-2010, 03:14   #2
Kullanıcı Adı
Havvas
Alıntı:
M--U--R--A--T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
eğer birileri yanlış yapmışsa, veya bazıları o birilerinin yanlış yaptığını düşünüyorsa bunun karşılığı tekme-tokat-yumruk mu olmalı ?

ahmet türkün suç işlediğini düşünüyorsa savcılar, ahmet türk hakkında soruşturma başlatırlar. zaten dokunulmazlığı da yok artık.

deniz baykal bana göre yüzlerce hata yaptı, kendisini sevmiyor beğenmiyor olabilirim. Kalkıp kendisine tekme tokat girilmesi mi gerekir ?

Başbakanımızın sözlerini, icraatlarına beğenmeyenler çıkabilir, kalkıp kendisine yumruk mu atmalılar ?

size göre "evet". çünkü sığ düşünüyorsunuz. ve sizin gibiler ülkemizde çoğalırsa Allah korusun iç savaş bile çıkar. önce yumruğu, ağız burun kırmayı "yerinde bir müdahale" olarak görürsünüz sonra öldürmek size basit bir olay gibi gelir. Allah ülkemizi, milletimizi, kardeşliğimizi, birlik ve beraberliğimizin korunmasının güvencesini sizin gibilerin eline düşürmesin.. (Amin) hemen bozarsınız yoksa birlik ve beraberliği.. bu arada sizin AK Partiliolduğunuzu da sanmıyorum. en faşist MHP liden bile daha faşist görünüyorsunuz.

chp mhp dtp sevmem sevmedigim herkesin dövülmesi taraftarıda degilim kesinlikle , aslında şiddetide sevmem

Ama Ahmet Türk meselesi başka
sen heryerde cıkıcan pkk savunucan gözümüze baka baka onca askeri şehit eden pkk savunucan iyice insanların damarına damarına basıcan sonrada biri cıkıp sana bi yumruk atıcak bende ay efendim yumruk yemiş vah vah dicem üzülücem yok öle yama
üzülmedim zorla sizin hoşunuza gitsin diye üzüldümmü dicem
üzülmedim hatta yüregimin yagı eridi yani okadar hoşuma gitti
bitanede sakıka vursaydı arkadan kaymaklı kadayıf gibi olacaktı tadından yenmeyecekti yani

bence siz cok mubala ettiniz olayı ben hala o halk otobüsünde molotoflu saldırıda ölen kızı unutmadım
kimdi onu yapanlar apoistler adları bu kısaca dimi pkk nın istanbul şehir yapılanması
neden bu kadar protesto edilmedi o kızın ölümü sade bir vatandaş oldugu içinmi

şiddet yapan şidded görür
Havvas isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-15-2010, 10:39   #3
Kullanıcı Adı
İntifada
Alıntı:
Havvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
chp mhp dtp sevmem sevmedigim herkesin dövülmesi taraftarıda degilim kesinlikle , aslında şiddetide sevmem

Ama Ahmet Türk meselesi başka
sen heryerde cıkıcan pkk savunucan gözümüze baka baka onca askeri şehit eden pkk savunucan iyice insanların damarına damarına basıcan sonrada biri cıkıp sana bi yumruk atıcak bende ay efendim yumruk yemiş vah vah dicem üzülücem yok öle yama
üzülmedim zorla sizin hoşunuza gitsin diye üzüldümmü dicem
üzülmedim hatta yüregimin yagı eridi yani okadar hoşuma gitti
bitanede sakıka vursaydı arkadan kaymaklı kadayıf gibi olacaktı tadından yenmeyecekti yani

bence siz cok mubala ettiniz olayı ben hala o halk otobüsünde molotoflu saldırıda ölen kızı unutmadım
kimdi onu yapanlar apoistler adları bu kısaca dimi pkk nın istanbul şehir yapılanması
neden bu kadar protesto edilmedi o kızın ölümü sade bir vatandaş oldugu içinmi

şiddet yapan şidded görür
Kanı kanmı temizler yani?
yanlışınız var biz istanbulda molotoflu saldırıda katledilen kardeşimize üzüntümüzü dile getirdik içimiz onla berbaer yandı ama sizde ceylan roketle parçalandığında aynı hisleri paylaştınız mı?
Ahmet türke vuruldu diye üzülen yok olaya o kadar sığ bakmak yanlış olur.Biz bu yumruğun şu anda atılmasına üzülüyoruz.Karadenizde atılmasına üzülüyoruz.eğer ortada atılacak bir yumruk varsa onunda faşizme atılması gerekir.Güneydoğuda zulüm yapan faşizm pkk yı kurduran faşizm onu yöneten faşizm.Bu yumruğu atan arkadaşla sokağa bomba koyup patlatan insanlar aynı noktaya hizmet ediyorlar bir anlasalar

Size bir soru sorayım ergenekon süreci başlayınca sokaklarda patlayan bombalar,demokratik açılım sürerken tokatta nasıl öldürüldüğü hala anlaşılamayan şehitler şimdi anayasa değişirken ve demokratik açılımda çok güzel bir yere gelinmişken atılan bu yumruk.Çok ironik değil mi?
Birde nerede samsunda?neresi samsun?karadeniz?yani faşizmin sözde kalesi.Kürt halkıyla hiç barışamamış kardeşler.Bence hiç öyle basit bir yumruk değil bu.

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)