|
![]() |
#1 |
![]() Sözün özü, emeğiyle ekmek parasını kazananlardan değil, onları sömüren kapitalistlerden yana tavır koyarlar...
-izmlere karşıyız diyen bu kesim oylarını ekonomi politikasını övdükleri neoliberal, kapitalist AKP'ye verir.. Ama kapitalizmin karanlığını yüzlerine vurduğunuzda da başlarlar: "kapitalizme de karşıyım"... Yönetiminin neredeyse hepsi para babalarından oluşan partilerinin her lafını alkışlayan, her icraatını doğru kabul eden bu garibanlar, iş bu politikaların ideolojisini savunmaya gelince yan çiziveriyorlar. .
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Kendi düşüncen olduğunu bilesem cevap hazır ama ezberletilmiş bilgilerle bir yere varılmaz ki kardeşim. novekizmi yanlış yorumladım pardon Novekizm-zavallılık |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
aynaya bakta gor kendini. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Noktaların efendisi bi ara bana adresini özel mesaj olarak at lütfen,rica etmiyorum açıkçası kafandaki yanlış bilgiyi düzelteyim sonra istediğin siteye atabilirsin bu hesabı :| |
||
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
komünal iktisat-kapital iktisat emek piyasası ücret-fiyat istikrarları en ufak bir bilgin bile yok üstüne üstelik yazdığımız doğru yorumlara kendine ait olmayan sözlerle cevap veriyorsun. dünün komünist bugününü ulusalcıları neocon amerikayla işbirliği içinde yaşıyor sen hala kalkmış komünizmden bahsediyorsun. Sana bir Allahın kulu kalkıp burada kapitalizmi övmez ama kimsede sana kalkıp komünizmi övmenede izin vermez.İkiside birbirinden lanettir. birisi faizi önplanda tutarken diğeri helal olsan kar faktörünü bitirelim der. |
||
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Novek başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|