![]() |
#11 |
![]() Bu tam süper kahraman numan beye göre bi iş (:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
![]() Hakikaten saadet partisinin ne yapmak istediğini bir türlü anlamıoyrum, en son yerel seçimler de yapmadıkları kalmamışken, şimdi bu neyi haklı çıkarmanın çabasıdır?
|
|
![]() |
![]() |
#13 |
![]() erbakan hocamızın sakal bırakıp eline tesbihi alıp camiye çekilme zamanı gelmişde geçiyor...
ama hala dünyayı yönetme peşinde.. ne diyelim... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
![]() Erbakan'ı sevmiyorum Ak partiye yaklaşımından dolayı. Erbakan'ın talebeleri sayın Erdoğan,Gül vs. ona saygıda kusur etmezken onun lafları gözümde küçülmesine yetti.
Seçim zamanı miting alanında dediği lafta dün gibi aklımda ; ''Fatih'in torunları Çağlayan'da(Sp'liler), Bizans'ın çocukları Kazlıçeşme'de(Ak parti'liler)'' Üstteki yazıya gelince; 28 şubat'ta neden 'one minute' diyemediniz Erbakan. Neyse herkes kimin ne olduğunu gayet iyi görüyor.. Konu Sivil tarafından (04-16-2010 Saat 18:51 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#16 |
![]() Yazdım uyarı için teşekkürler
![]() Konu Sivil tarafından (04-16-2010 Saat 19:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
![]() Erbakanı sevmiyorum demeniz en başta başbakanımızı üzer buna emin olabilirsiniz .
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
![]() Zavallı insan..
kendini sevmeye devam eden son yandaşlarınıda kaybediyor.. arkasında Fatiha okuyacak kimse kalmayacak.. 28 şubatı yapıp yıldızlarını parlatan paşalar eğer ayık kalabilirlerse Fatihayıda biliyorlarsa okuyabilirler.. Cuntacılar saygı duruşunda durabilirler.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
![]() yazık ya bu gidişle çevresinde hiç seveni kalmayacak...
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
![]() Biz Başbakanı memnun etmek için siyaset yapmıyoruz Ezel kardeşim..Biz Başbakan'ın timsali olarak;ülkemiz ve milletimiz için siyaset yapıyoruz..Başbakanımızın Erbakan Hoca'ya olan sevgisine bir lafımız yok;Erbakan Hoca'ya,Hoca olarak benimde sonsuz saygım var..Ama siyasette 1 sn. dinlemeye gelmeyeceğim birisi oldu artık..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|