|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
bende biliyorum islamın kadına deger verdigini ama bazı sözde dinciler kadınları kölelştirmiş. ve buınu islam adına yaptıklarını soyluyorlar. forumdaki bazı arkadaşlar çok dindar olduklarını soyluyorlar ama. kuranda birşeyi anlatırken tatlı dil kullanın deniyor acaba o kısmı okumamışlarmı ? oysda ben olabildigince uslubuma dikkat ediyorum. bazı mesajlarımda sabrımın taşmasından dolayı uslubum sertleşmiştir dogrudur.
![]() Konu novek tarafından (04-17-2010 Saat 20:38 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Kimsenin elinde islam adına konuşma belgesi yok..Sadece Peygamberimiz Sallallahü aleyhi vesellem vardır o bile vahiyle desteklenip uyarılyordu... her insan tek başına Allah'a karşı sorumludur.. Biri besmele çekti diye ne yaparsa İslamın emrimi oluyor yani.. eğer eleştireceksek o şahısları veya devletleri İslamdan soyutlayarak eleştirmeliyiz..sizin yüzünüzden dünya devletleri islamı hafife alıyor küçümsüyor eleştiriyor diyelim..vede biz temsil ederkende aslına uygun temsil edelim.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
banamı bu uyarı .. alıntının altına yazıldığı için üstüme alınmalıyım diye düşünüyorum.. alınma hakkım var yani.. eğer eleştirdiğin başkaları ise bu mesajdan ayırmalısın |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
![]() onu başka bir konu baslıgı altına yazıcaktım ama yanlıslıkla oldu galiba.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|