|
|
#11 |
|
Son cümleniz dışında teşekkür ediyorum size.Çünkü o maç ile bu maçta verilen kararlar arasında dağlar kadar fark var.
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
bjk nin penaltı kaçıması çok üzdü beni bir gsli olarak ama. diğer yandan gs hakmetmiyor şampiyonluğu o açıdan da rahatım.
bu arada şampiyon fenerbahçe üzülerek söylüyorum :D |
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Bilicayı tebrik ediyorum, biraz daha çalışırsa petrol çıkarma çalışmalarına katkı için ortadoğuya çağırırlar
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
abi haberin yok mu ibb bilicayi cok begenmis ve hemen belediye kadrosuna almis yakinda metro insaati varmis kazi islerini bilicaya verecekmis
![]() |
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#16 | |
|
Alıntı:
belediyenin başına bela olur![]() Bunu ancak çöle göndermek keser ![]() çölde istedii kadar kazsın dursun ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 |
|
o degilde abi bayagi kazdi ya petrol ciksaydi
hani diyorlar ya istanbulun tasi, topragi altin diye belkide gömü bulabilirdi ondan sonra ne isi olurdu macla, futbolla .. |
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
kaçak stad yapıldı demek ki altında petrol var diye ruhsat verilmemiş (:
|
|
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Alıntı:
Ykslcimm tamam hatalar vardı hakem maçı katletti şimci canınız yanıyorr ama ilk maçta daha maç 0 0 ken bizim penaltımız verilmedii ozaman nasıl yendik ama yok öle yok böle derken bizde penaltımız verilmedi derken siz ne diyodunuzz bırakın bu işleri oynasaydınız yenseydinizz şimdide biz diyoruz oynasaydınız yenseydinizz penaltıyı atamadın çıkmış yok blica atılmadı yok o atılmadı ona bakarsan sizdede tello atılmadıı ;) |
||
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|