|
![]() |
#1 |
![]() hakkını helal et novek aklıma bunlar geldi..
konular rasgele açılıyor gibi.. farklı farklı konuda yani.. fazla kimse ile tartışmaya girmiyorsun.. bi burdasın bi ordasın..hiç bi şey ekızmıyorsun... sanki bilinçli olarak burdasın ve söylenenlere belkide gülüyorsun.. değilmi
![]() |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
ben bu foruma girenlerin beyinlerine yeni dusunceler ekiyorumki onlarda dogru yolu bulsunlar. yani gerçegi gorsunler illaki dusunen kafasını kullanan birileri çıkar. bakın bu foruma ilk mesajım 5 vakit namaz kılan komunist başlıklı mesjımdı. yok efendim bir insan hem dindar hemde komunist olrmuymuş dendi sonra ben bulgaristanda iken kiliselerin oldugunu ve kimsenin ibadetine karsı çıkılmaıgını anlattım ve yanlıs bildikleri bir şeyi insanlar ogrenmiş oldular. çunku psikolojik savaş yapılmış turkiyede insanlara yalan videolar izletilmiş insanlar gerçegi bilmezlerse nasıl dogru dusuncekler. Konu novek tarafından (04-19-2010 Saat 21:19 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
senin işin gücünde yoktur mutlaka.. çünkü bu iş iş değil.. önce kendi aydınlığını sen farket sonra başkalarına yönel.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
lenin ve karl marxın varlıklı zengin bir aileye mensup olupta Bütün bunları yaptıklarını biliyormuydun? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
burda söyleyipte terar seni üzmek istemem..ama eğer bilsemki sen beni dinliyorsun ve söylediklerime değer veriyorsun o zaman sana her bildiğimi anlatırım..ve inan ikna olursun..içine düştüğün kısır döngü kendini kandırmana sebep oluyor..inşallah kurtulursun.. söz söylemek kolayda dinlemek zor..çok az insan karşısındakine değer verip onu dinler..tabi karşı fikirli olanlar.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
gerçekten duygulandım. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |