|
![]() |
#1 |
![]() Benim aklım karıştı.
Arkadaşlar bu tarkan, serdar ortaç vs. nasıl bedelli askerlik yaptı? Yurtdışında mı göründü bunlar? Yoksa bunlara özel bir madde mi var acaba?
![]() Konu redyellow tarafından (04-23-2010 Saat 00:30 ) değiştirilmiştir.. |
|
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Güzel soru abim, ama hiçbirinin cevaplarına kâdir değilim...
|
|
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
tarkan, sertar ortac ise 99 da deprem sonrasi cikarilan bedelli askerlikten yararlandi hatta bu yasanin kacak olan tarkan icin cikarildigini söyleyenler bile var.. simdi söyle bir durum var arkadaslar yurtdisinda yasayanlarin ne ayricaligi var diyeceksiniz.. söyle bir durum var yurtdisinda yasayan insanlar türkiyede dogup, büyümediler ve oranin düzenini bilmiyorlar burada belirli bir düzenleri var, isleri var, aileleri var ve yasalar geregi öyle 6 ay, 12 ay, 15 ay islerinden uzak duramiyorlar, ülke disinda kalamiyorlar is anlaminda, vize anlaminda, sosyal yardim anlaminda cok büyük sorunlar olusuyor.. mesela ben devlet memuruyum ve 6 ay askerlik yapmam bile isimi kaybetmeme, düzenimi bozmam anlamina geliyor kaldiki bizler yillik izinlerimizi askerlige denk getirerek askerligi aradan cikariyoruz.. yoksa askerlik yapmamak gibi bir derdimiz yok kaldiki o kadar kolayci olsaydik bulundugumuz ülkemizin vatandasi olur,askerlikten feragat ederdik ama bizler türk vatandasi olmaktan gurur duyuyoruz bu vesileyle askerliginde bizlerin düzeninde teskil etmemesi icin devlet bize böyle imkan sunduysa yararlanmakta en tabi hakkimizdir diye düsünüyorum.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|