Siyaset Forum - Siyasetin Kalbi
Haberler Dünyadan ve Ülkemizden son dakika haberler burada.

Stil
Seçenekler

Alt 04-25-2010, 00:31   #1
Kullanıcı Adı
redyellow
Alıntı:
galevera Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
akp diyenler partimize ak parti ismini yakistiramayanlardir yoksa yasal ismi ak parti olan bir partiye akp demek cekemezlikten,kiskancliktan baska neyle anlatilabilir ki..
anavatan partiyi yillarca anap diye kisaltilirken neden ap yada avp diye kisaltilma geregi duyulmadi!..
ak parti demek neden zor geliyor, neden bir insanin zoruna gidiyor anlayamiyorum..
tabiki isteyen istedigi ismi söyler ancak bizde o diyenlere istedigimiz elestiriyi yapmakta özgürüz..
siz akp dersiniz bende bunun kiskancliktan kaynaklandigini idda ederim cünkü ak parti ismi insanlarin zihninde güzel seyler birakiyor ve buda ak parti karsitlarinin isine gelmiyor!
İyi de herkes bir partiye sırf insanların zihninde güzel şeyler bıraksın diye istenen ismiyel hitap etmek zorunda mı?

Akp denince kötü şeylermi oluşuyor insanların zihninde?

ben bu ısrarı anlayamadım.

hele hele başbakanın o akp diyenler ahlaksızdır (tam böylemiydi, yanılıyorsam düzeltin) demesini hiç çözemedim.

benim bilmediğim akpnin kötü bir açılımı varsa tamam ama yoksa akp demek niye ahlaksızlık olsun anlamadım.

(anavatan partisine ap denmezdi çünkü ap başka bir partinin kısaltmasıydı, üstelik anapın hiç bir güzelliği de yoktu kısaltma halinde onu niye örnek verdiniz anlamadım, anap bence kabaydı)

Ya neyse fazla uzatmayım bazı arkadaşlar yanlış anlar gece vakti dayak yemeyelim

redyellow isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla
Konuyu Beğendin mi ? O Zaman Arkadaşınla Paylaş
Sayfayı E-Mail olarak gönder

Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)