![]() |
#161 | |
![]() Alıntı:
ama bakin sizde belirttiniz o sözden öncede akp diyordunuz bu tamamen bilincalti olayi abicim.. cünkü ak parti deyince ak partiyi kabullenmis oluyorsunuz, onun gücünü hissetmis oluyorsunuz ancak akp demek isinize geliyor cünkü bu kendinize bir kücümseme, bir hesap sorma oluyor.. bunlarda acizane benim psikolojik yorumlarim ;) |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#162 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#163 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
#164 | |||
![]() Alıntı:
![]() akparti deyince akpartiyi kabullenmiş oluyorsunuz lafına asla katılmam. Günde yüz kere akparti desem fikrim değişir mi? asla. Peki akpileler ![]() yine asla. yani bunu kabullenmekle bir alakası yok, psikolojek bence ![]() (akpyi küçümseme olarak kullanıyorsun dersen üzülürüm, küçümseme için yazacak olduktan sonra polemik yapma konusunda iyiyimdir bir çok şey uydurabilirim) Alıntı:
![]() Alıntı:
![]() O oy helal olsun sana muratcığım. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#165 |
![]() redyellow abi bir kişiye istemediği bir lakapla seslenmenin ne kadar kötü birşey olduğunu benden daha iyi bilirsiniz.E buradada durum aynı resmi olarak ak parti kısaltmasını almış bir partiye akp diyorsunuz.
Yıllarca anavatan partisine anap sosyal demkokrat partiye sodep dediniz şimdi adalet ve kalkınma partisine ak parti demek mi zor? |
|
![]() |
![]() |
#166 |
![]() dedigim gibi abicim tamamen psikolojik siz akp diyerek kendinizi rahatliyorsunuz ayni sekilde akp denilmeside bizi rahatsiz ediyor ;)
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#167 | |
![]() Alıntı:
![]() Onların genel başkanı "bize şunu diyeceksiniz, bunu demez de felanı derseniz bu edepssizliktir" demedi... inan deselerdi bunu da dayatma kabul eder inadına başka şey derdim. Bakın size bi şey anlatayım: Asker bir akrabam vardı, bulunduğum ilde 5 sene durdu görev yaptı. Lojmanda kalıyordu, nizamiye vardı lojmanlarında. Nizamiyede hanımların TAVŞAN KULAK ŞEKLİNDE örtüyü değiştirmeleri isteniyordu. Bunu istiyorlar diye 5 sene aynı ildeolduğmuz halde oraya gitmedim. o bize geldi görüştük. Nizamiyede dayatma olmasa belki de tavşan kulağı gönüllü yapardık. Ya ne bileyim işte bu şekilde illaki şöyle yapacaksın, benim istediğim gibi yapacaksın, benim istediğiim şeyi söyleyeceksin vs. denmesi bende bi allerji oluşturuyor. Başbakan o sözü söylemeseydi emin olun diyorum ya ak parti de diyordum akp de diyordum farkına bile varmıyordum. Belki yanlış ama samimice söylüorum böyle olduğunu. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#168 |
![]() hacılar kısır bir tartışmaya giriyorsunuz.. 3 sayfadır akp- ak parti tartışması almış başını gidiyor. yahu söylemek istemiyorlar belki.. resmi ismimiz AK Parti de olsa başka bişi de olsa söylemiyorlar işte.. dövelim mi? öldürelim mi? dava mı edelim? içlerinden gelmiyorsa neden söylesinler? medyada her gün yüzlerce kez akp ifadesi geçiyor, herkes hangi partinin kastedildiğini anlıyor, en güzeli bizler dinlerken konuşanın muhalif olduğunu hemen anlayabiliyoruz. kimseyi zorlamanın bir anlamı yok..
bu arada başbakanımızın "akp diyenler edepsizdir" sözünün de çok talihsiz bir açıklama olduğunu düşünüyorum.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#169 |
![]() saat gece 2'ye geliyor, ben gidiyorum yatmaya, Allah rahatlık versin
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#170 |