|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Bursada da teyzem ile kızı arasında dağlar kadar fark var. bence yetiştikleri coğrafyanın bunda etkisi var. Kardeşi Almanyada olan arkadaşım ile kardeşi arasında inanılmaz farklar var. velhasılı kelam coğrafya önemli bana göre ![]()
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() Belçika'da dogup büyüyen biri olarak sunu söyleyebilirim ki; çografya herkes'te ayni etkiyi olusturmuyor. Etkisi vardir mutlaka, belli derecede asimilayson söz konusu olabiliyor (hatta bazilarinda "kendi"lerinden eser kalmayip "diger"ine bürünüyorlar). Fakat batakligin ortasinda kendini muhafaza edenler var, sanirim zirh rolü oyanayan en büyük etken yine "din", yani Islam. Ayni yerde, hatta ayni evde yetismis insanlarin nasil farkli motiflere büründügünü biliyorum; Islam'i benimseme ve sindirme derecesine bagli oldugunu düsünüyorum.
|
|
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
bence bakırköy şişli kadıköy gibi absürt yerler haricindede geneli mesafelidir... bizim bağcılarda da bu böyle esenlerde de güngörende de... |
||
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
Güngören,bahçelievler,bağcılar,gop, fatih bu tür hassasiyetlerin olduğu ve her zaman olacağı semtlerdir |
||
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
bunun ırkla hiç bir alakası olamaz...ama orada mahmut efendinin eli olduğu aşikar.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|