|
![]() |
#1 |
![]() Ölüyü kulanmak ne kadar basit ve kolay bir eylem bunlar için.
Şehid miş,neye göre şehid ? Kim için şehid olmuş ? Teröristler şehid ise bizimkiler nedir ? Birde utanmadan saldırıya kalkışmışlar.Gerçi bunların temaları saldırmaktır. Cenazeyi mahallede gezdirmişler. Tabutun kenarlarına havluda bağlasalardı,gelin konvoyu gibi olurdu ne güzel. Bu ve bu gibilerin cemevlerinden kalkmasıda dikkat çekici. Cem evi ibadet yerimidir yoksa teröristlerin cenazesinin kaldırıldığı terör evimidir ?
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Evet o farklılıkları bende gözlemledim.
Zamanında,12 yaşlarımdaydım sanırım,Ordu'ya gitmiştim komşumuzun köyüne,alevi köyü. Yaylaya çıktığımızda cemevinin içine kafirleri sokarlarken -turistler-,bizler sunni olduğumuz için sokmadılar.Ailem neyse,peki 12 yaşındaki beni dahi. Turistler alkış tutuyor,ortada kadınlı erkekli bir grup o ünlü danslarını ediyorlardı -dans derim- Aynı komşumuzun kaynanasıdaalevidir ve bizim köyden ev aldı yerleşti.Her zaman duasını eder,Kuran-ı Kerim'i okur,namazını kılar. Başka bir yerde cem evinde kadınlı erkekli girip ön tarafta saz,bir foto onun önünde eğilir kalkarlar.Kendiaralarında dahi bölünmüş durumdalar. Alevileri severim,ama aleviliği siyasi çatının altına sokan bu gibi teröristlerden hazetmem asla.Alevi olup ateistlik yapanlarında sayısı inanılmaz fazla. |
|
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|