|
![]() |
#1 |
![]() BAykal' ın olayı üzerinden muhafazakar kesime ve muhafazar kesime yakın insanların arasına nifak tohumları ekilmeye çalışılıyor...
Biri diyor Zaman doğru yaptı, Vakit yanlış yaptı... Biri diyor Engin Ardıç kadar olunamadı... Haber 7 de yazan garip kadın Vakit' i kötülüyor.... Her zaman Gülen Cemaatine demediğini bırakmayan Baykal, Amerikadan gelen geçmiş olsun telefonunun samimiyetine içten inandığını söylüyor... ( Cemaatten bazı arkadaşlarda bu muhabbete aldanarak Baykalı savunma gereği hissediyorlar... ) GArip şeyler oluyoor çok garip...
![]() |
|
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
Kaldıki bu mantalite ile bakarsak Galevera arkadaşında ifade ettiği gibi Başbakanı da suclamak gerek. Bakanlar dair bir çok üst yetkili bu olaydan ötürü üzüntülerini dile getirmişler. Ne yani şimdi hepsi Baykal 'ın bu cirkin durumuna onaymı vermiş oluyor. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Bu forumda defalarca farklı hocalar eleştirlirken ağızlarını açmayan arkadaşlar konu Fethullah Gülen Hocaefendiye gelince haddimiz değil, bize düşmez gibi cümleler sarfetmeye başlıyor... Eğerki Fethullah Gülen Hocaefendi veya herhangi x bir hocaefendinin yaptığı benim mantığıma ve inandığıma ters geliyorsa eleştirirm. Hiçbiri peygamber değil nihayetinde... Sevgili Zamancı arkadaşlar ( bunu böyle dillendirmek istemezdim ama durumu buraya getirdiniz Vakite yapılan lince ortak olarak ), Zmaan ın bu olayın üstüne fazla gitmemesini meşrulaştırabilmek adına, sürekli Vakiti eleştirme gayretinizi anlayabiliyorum ama lütfen daha makul ve mantıklı cümlelerle yapın bunu... Ayrıca benim bir adım var veya nickim, bana görevli arkadaş diye hitap eden arkadaş, görevli sıfatıyla ve yetkileriyle konuşmamı istiyorsa onuda yaparım... Daha öncede söyledim Baykalı kim arayıpda geçmiş olsun demişse, bence yanlış yapmıştır. Denecek olan geçmiş olsun değil yazıklar olsun olmalıydı... Konu CeVHeR tarafından (05-13-2010 Saat 01:09 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|