|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Yalandaroğlu Dandik Kemali savunmayın... İki lafı bir araya getiremiyor işte...
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |||
![]() Alıntı:
İki lafı bir araya getirmiyor diyorsun ama hem şaban dişliyi, hem fıratı ben mi istifa ettirdim? Genel başkanlıkta başarılı olamaz deyin, rakibimiz olamaz vs. deyin ama iki lafı bir araya getiremiyor derseniz ancak kendinizi kandırırsınız. İftiradır, yalandır vs.vs. bunlar ayrı konu, ben doğru, iddiaları gerçek vs. demedim. sadece bir realiteyi ortaya koydum. İftirayla, yalanla iki siyasetciyi görevini bırakmak zorunda bıraktı kılıçdaroğlu, ya bi de doğrularla yapsaydı ![]() Alıntı:
Eğer benim için KILIÇDAROĞLUNU ÖVÜYOR, SAVUNUYOR derseniz onun yaptığı müfteri durumuna düşersin. İki kişiye istifa ettirmedi mi? Hem şaban dişli hem fırat istifa etmediler mi? Ayıp ediyorsun. Alıntı:
Bu arada hesap sorma makamında olan sizsiniz, o belgeleri vs. kamuoyuna açıklarsınız kılıçdaroğlunun sskdaki durumu ortaya çıkar. Kılıçdaroğluyla, onun zihniyetiyle benim en ufak bir birlikteliğim olmaz, olamaz. Rica ediyorum biraz objektif olun. |
||||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]() Deniz Baykalın ben şahsen istifa etmesinin sakıncalı olduğunu düşünüyordum onun gitmesi iyi birinin gelmesi demekti...
şunu ekleyerek söylüyorum Kılıçdaroğlu mükkemmel bir siyasetçi değil elbet yalnız Baykaldan daha fazla destekçisi olduğu bir gerçek... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|