|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Ancak tercih diyerek de insanlara bazı şeyler dayatılmamalı Peçe insanın kimliğini gizleyen karmaşık ve muamma bir durum Bir duruşma salonuna alınmak istenen peçeli bir bayan Yada nüfus cüzdanını yenilemek isteyen peçeli bir bayan veya daha onlarca başlık Ki bunlar müslüman toplum da değil Hani müslüman toplum peçeye karşı daha anlayışlı ve hoşgörülü olabilir ama gayrimüslimler peçe yasağı için mantıklı bir çok neden önesürebilir
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
haberi okursanız KAMUYA AÇIK YERLERDE diyor... Duruşma salonu vs. değil. İkincisi dayatma tam olarak işte budur, sen şu giysiyi kullanamazsın demek dayatmanın hasıdır. Onların müslüman toplum olup olmaması beni ilgilendirmiyor beni yapılan dayatma ve zorbalık ilgilendiriyor. Müslüman toplum olmamaları onlara dayatma ve zorbalık hakkı vermez. onlar gayri müslüm bir çok neden öne sürebilir demişsin, ama bir önceki yazında ben de fransızlar gibi düşünüyorum diyen sensin. buyur sen mantıklı bir şeyler öne sür o zaman. Kamuya açık her yerde çarşafın ne sakıncası, mahzuru vs.vs. var? Mesela insanların yüzleri belli olmalı demişsin önceki yazında. Niye? sokakta yürüyen bir kadının yüzünden sana ne bana ne? Bizi ne ilgilendirir? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |