|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
![]()
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
![]() Ben öyle desin demiyorum ki, sayın arınç yanlış düşünüyor dedim. Eğer gerçekten böyle düşünüyorsa bence yanlış düşünüyor aym hukuk kimliğinden tamamen çıkmış bir kurumdur. Yok sizin dediğiniz gibi sadece siyaseten, görevi icabı böyle demişse okey ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
Hukuku guguk haline getirenler hesap verdikten sonra yani millet ve devlet olarak bu kirlerden arındıktan sonra doğru bildiğimiz her şeyi çok daha rahat haykırabileceğiz.. Aslında yalnış anlamayın ama şöyle düşünebiliriz... Milli selamet partisi islamiyete ve onun siyasetteki ağırlığına önem veren bir parti.. İslami kesimce Atatürkün bir çok faaliyetleri benimsenmez ama dillendirilmez bu değilmi... Mesela Numan bey ideolojik baskılar gereği Atatürkü olduğundan fazla iyi halleri ile anması gerekebiliyor.. Bir çok devlet bayramlarında bunu yapmak zorunda kalıyor... Bir adım daha öteye gidelim.. Şeriaat gibi bir yönetim bicimi varken , biz hala demokratik düzenin içinde takiye yapabiliyoruz... Yani siyasetin doğasında yapısında var değilmi bu tarz şeyler.. O halde bu durumlara karşı yabancı değilsek bunu partizan fikri ile değerlendirmek uygun olmaz... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
![]() Alıntı:
Tamam kardeş ben vazgeçtim! Evet arınç haklı, anayasa mahkemesi çok güvenilir!! bir kuruluşdur, onlardan hukuk dışı hiç bir şey çıkmaz!!! Alıntı:
Hadi ona da PARTİZAN FİKRİ İLE DEĞERLENDİRME de!!! Konu redyellow tarafından (06-09-2010 Saat 00:55 ) değiştirilmiştir.. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
![]() televizyon programlarında chp li hukuk profları bile anayasa mh.nin şekilden değil esastan inceleyebilir gibi bir savunmaları olmadı.
iptal edeceklerini sanmıyorum. kamuoyunda esastan incelenir iptal edebilir gibi bir tartışma bile olmadı. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
Esastan değil de şekilden inceledik şekil olarak yanlış bulduk, alın bu paketi buyrun meclise derlerse ne olacak? Ha esas olmuş ha şekil sonuçta hukuksuz bir karar verilirse ne farkeder ki? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() Alıntı:
cünkü resmen ve alenen parti karariyla anayasa degisikligi konusunda fikrini ortaya koyan chp meclisteki oylamali boykot ederek resmen milletvekillerinin evet veya hayir yönünde oy kullanmasina "ipotek" koymustur.. mhp yi ve bahceli yi sevmem ancak gerek cumhurbaskanligi secimlerinde gerekse degisiklik secimlerinde mecliste yer almalari bence birilerinin oyununu bozmustur evet degisikliklere "hayir" diyerek 82 de öldürülen ülkücülerin kemiklerini sizlatmistir o ayri bir mesele ama milletin meclisini boykot eden sözde milletin vekilleri durumuna düsmediler! |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|