![]() |
#31 | |
![]() Alıntı:
turkiye yurtdışı çıkış hızı 180 gbit yani 1 mgbit aboneler aynı anda yurtdısındaki bir siteye baglansalar. en fazla 180 000 aboneyi kaldırabilir. turkiyede milyonlarca abone oldugu dusunulurse. çokmesi normal. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#32 | |
![]() Alıntı:
video müzik fln herşeyi indiriryorum ... 512 de sayfalarda gezinmeye yetiyor... |
||
![]() |
![]() |
#33 | |
![]() Alıntı:
hem girse bile fiyatı piyasanın hakimi olan en buyuk firma tayin eder. kucuk firmalarda o firmaya uyarlar. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#34 | |
![]() Alıntı:
abi 15 gb yi aşıyormusun yaw... helal sana gerçi devamlı evde olsam bende aşardım ama işte şehirdışı kaldığım yerdeki internet tamamen sınırsız...o kurtarıo beni... |
||
![]() |
![]() |
#35 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
#36 |
![]() Bu novek mi? yazı onun ki gibi değil ama:S
Türk telekomun fiyatı oldukça makul, telefon kullanma zorunluluğu olmasa, yoksa diğerlerinden faydalanmaya kalksam, para dayandıramam.... |
|
![]() |
![]() |
#37 |
![]() Ben anlamam akparti vatan satıyor.... .........
Zihniyet-i Güzel'ler... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
![]() Alıntı:
![]() İki üç ay kotalı yaptım baktım hep aşıyorum tekrar geri kotasıza döndüm. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#39 | |
![]() Alıntı:
ama ttnet uygun baya diğerlerine göre şimdi bu mobil modemlkerden umutluydum fiyatları kırarlara biraz bol talep olur.. şimdiden bayağı alan oldu... yurtlada veya cemaat evlerinde kalan arkadaşlarımın hemen hemen hepsi aldı... kota varken 75 civarı ödemekten gına gelmişti... |
||
![]() |
![]() |
#40 |
![]() telekom satıldıktan sonra bütün siyasetçi asker komutan ve kritik noktaların ses kASERTLERİ ORTALARDA GEZİYOR İŞE PARA DEĞİL DE BİRAZ DA ÜLKE GÜVENLİĞİ VE STRATEJİ AÇISINDAN BAKSAK DAHA FAYDalı olur...eskiden böyle miydi
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|