![]() |
#61 |
![]() Esselamünaleyküm arkadaşlar bende silahlı çöcüm olur diyelerdenim yok yere askerimizin kanını akıtan insanların silahsız kendi istekleriyle dağdan ineceklerine inanmıyorum
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
![]() Evet sanırım 3 kişide yeterli olucak başlayalım bence Konu başlığı açalım ilk söz karşı tarafın olsun ..
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
![]() O zaman başlığı açıyorum.. Ekleyemediklerim için özür dilerim mesaj düzeltilmiyor. Bir daha ki münazarada özellikle yazıcağım isminizi.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
![]() Başlık açılmış ancak nasıl bir seçim yapılmış anlamadım neyse sadece istenenlerin tartışabileceği bir sayfa açılmış bizimde düşüncemizi yamamızın etkisi yokmuş
Münazaranız hayırlı olsun arkadaşlar...... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
![]() Alıntı:
Siyahgül hanfendi... Eğer ben varım diyorsanız buyurun benim yerime geçebilirsiniz... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
![]() Alıntı:
Yok noktaların efendisi kimsenin yerinde gözümüz yok şükür sadece dikkate alınmak isterdim ama sorun değil ben takipte ederim Noktaların efendisi beyfendi.......... |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
![]() Alıntı:
Sitemvari sözler ederek ne demek istediğini anlamadım amma... ben şunu bilir şunu söylerim... katılmak istersen dört kişilikte olabilir gruplar... no problema yani... ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
![]() Alıntı:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#69 |