|
|
|
|
#1 |
|
hocam evet femde yapmadiginiz belli daha cok agd teskilatlarinda yapilmis gibi duruyor..
söylediklerinizi belgelendirmenizi istesem ben yukarida bir gerekce yazdim ama gözardi ettiniz sunlari cevaplar misiniz? 1) hocaefendi basörtüsü icin teferruattir sözünü hangi tarihte, hangi ortamda söylemistir 2) 28 subat sürecinde gülenin aciklamalarini burada belgeleyebilir misiniz 3) 28 subattan en cok zarar gören, gutbete gitmek durumunda kalan, okullari kapatilan, ünv sine ögrenci alimi yasaklanan, dersaneleri basilan birisi nasil oluyorda 28 subat destekcisi oluyor? 4) erbakanla, gülenin yollari ne zaman ayrildi yada hic birlesti mi? simdilik bunlar ama bu sorular gibi 10 larcasi sohbetin gidisatina göre gelecekdir..
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
ayrıca hocaefendinin Erbakan hakkında söyledikleri de çok ilginçtir. yaklaşık 2 hafta önce bu konuyu forumda paylaştım. "Fethullah Gülen'in Erbakan Pişmanlığı" adlı bir haber vardı. Gülen açıklama yapmıştı. Erbakan'a başbakanlığı bırak dediğim için pişmanım diyordu. bahsi geçen habere ulaşmak için http://www.akpartiforum.com/fethulla...Emanl%FD%F0%FD |
||
|
|
|
|
#3 | |
|
Alıntı:
aciklama gayet halis niyetli "ilim cindede olsa alin" diye buyuran dinimizin ilime verdigi öneme binaen önünüze engeller cikarilyiorsa sizde ehveni seri tercih edebilirsiniz.. biz erkegiz o yüzden bize hersey kolay ama söyle bir durum var su anda ünv tede okuyan binlerce kapali bayan var onlarin önünde iki secenek var ya peruk, vb leriyle okullarina gidecekler yada okumayacaklar.. senden empati yapmani istiyorum ve bana hangi tercihi, nicin tercih ettigini söyler misin? |
||
|
|
|
|
#4 |
|
Size tek sorum olacak, Gülen verdiği bu mesajdadamı haklıydı? |
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|