|
![]() |
#1 | |
![]() Alıntı:
Bu ne şimdi akıllı yorumlar yap.. Senin akli melekelerin yeterli gelmez bu davaya.. Bu işi kan ile çözebileceğini sanan zevatın kanlarda bir nebze sebep sahibi olduğunu unutmasın uyansılar artık.. İsrail gibi terör devletini ancak medya diplomatik teknolojik eğitim gibi şeyler ile yenebilirsin bunun dışında bu işi kan ile çözeceğini sanan zevat bu kanların bedelini ödeyecek. Müslüman hiç bir dönem bu kadar aciz bir fikre teslim olmamıştı ..
![]() |
||
![]() |
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
![]() Alıntı:
![]() Ne demis Mevlana Hazretleri '' Ya Oldugun Gibi Gorun ,Yada Gorundugun Gibi Ol'' Konu Hasan ERBEK tarafından (06-14-2010 Saat 22:11 ) değiştirilmiştir.. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
sorsam kaç kitabını okudun,kaç vaazını dinledin diye lal olur kalırsın galiba. siz ortayol nedir bilmez misiniz? illa ki bir zata putlaştırarak mı hürmet beslenir.ipe sapa gelmez eleştirilerinin elle tutulur bir tarafı olsaydı şu an fikirlerini konuşurduk.fikirlerini değil önyargılarını konuşuyoruz. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
![]() Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
![]() Dogrulugu?.Neye ve kime gore dogru?Degerli arkadaslarimin o dogrulugu bil tartismaya tahammulleri yokki.Hep duz mantik hocaefendi ne derse dogrudur.(Bu arada arkadaslar yanlis anlamaya hazirlar)Yanlis anlasilmasin bu her cemaat icin gecerlidir.
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
İnsanlar canlarını yitirmeden de Gazze'ye yardım yapılabiliyorsa, misal olarak Kimse Yok Mu Derneği İsrail'den izin alarak Gazze Halkına yardım edebiliyorsa ve bunu kimsenin burnu bile kanamadan yapabiliyorsa, yani amaca ulaşıp Gazze'deki mağdur kardeşlerimizin ihtiyaçlarını karşılayabiliyorsa, Fethullah Gülen'in bu konudaki tavrının gerçeğe göre ve akl-ı selime göre doğru oldu açık ve kesindir. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
Etiketler... Lütfen konu içeriği ile ilgili kelimeler ekliyelim |
fethullah gülen, kudüs, mescid-i aksa, röportaj |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|