|
|
|
|
#1 |
|
Bu kadar şehidimiz oluyor diyip hükümeti eleştirenler buna neden askeri bir önlem alınamıyor sorusunu da askeriyeye sormaları gerekir..terörü tırmandırıp bu halkın üzerinden herdaim hesap içerisinde olan zihniyet Rabbimin huzurunda bu kadar rahat olmayacak....bu millet'in vatan sevgisinin istismar edildiği aklıma geliyor artık...yazık gerçekten yazık
|
|
|
|
|
|
|
| Sayfayı E-Mail olarak gönder |
|
|
#2 | ||
|
Alıntı:
Kelimesi lkelimesine katılıyorum... Bazı çevreler artık iyice kandan medet umar hale geldiler... Alıntı:
kesinlikle öyle... Şehadetten korkmadığımızı bilen genelkurmay halkın çocuklarını orada feda ediyor.. Ne bir paşa çocuğu şehit oldu nede nişantaşından bir şehit çıktı nede teşvikiye camiinde bir cenaze namazı kılındı. Bakın teşvikiye caminden bir şehit cenazesi kalksa bu ülkede terör biter... . yeter artık bizler vatan sevgisinin imandan olduğunu bilen bizler bu vatan için canımızı veririz vermesine ama genelkurmay için vermemeliyiz... artık yeter... |
|||
|
|
|
#3 |
|
Genelkurmay başkanının yerine ben cevap vereyim''Şu an Mehmetciğimiz teröristlerin peşinde,askerimizin kanı yerde kalmayacak,hainlerden hesap sorulacak,ailelere başsağlığı diliyorum''
30 YILDIR BU AÇIKLAMALARI DİNLİYORUZ. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|
|