|
![]() |
#1 | |
![]() [QUOTE=zilzal;756251]
Alıntı:
aynen aynen mgkda kaddafi çadırındaki gibi bildirirdi haddini... daha bu ülkedeki askere söz geçiremedi nerede kaldı israil... ama biz davosta israile haddini bildirdiğimizde siz dolanıyordunuz ortalıkta bizim mitingimiz sayesinde diye...
![]() |
||
![]() |
|
Sayfayı E-Mail olarak gönder |
![]() |
#2 |
![]() [QUOTE=AKıncı 34;756260][QUOTE=zilzal;756251]
aynen aynen mgkda kaddafi çadırındaki gibi bildirirdi haddini... daha bu ülkedeki askere söz geçiremedi nerede kaldı israil... ama biz davosta israile haddini bildirdiğimizde siz dolanıyordunuz ortalıkta bizim mitingimiz sayesinde diye... Bak böyle iftiraları buralara taşıyorsunuz,cevapta verdikmi altında kalıyorsunuz.CEVAP VERMEMİ İSTERMİSİN BU KONULARDA. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
![]() [QUOTE=zilzal;756263][QUOTE=AKıncı 34;756260]
Alıntı:
![]() pardon nerelerde altında kalmışsız? sizin tayfa genelde cevabı yazıp gittiğinizden yeni mesajları okumuyorsunuz herhalde ![]() |
||
![]() |
![]() |
#4 |
![]() CEVAP VEREYİMMİ?BU SEFERDE YOK AK PARTİ DÜŞMANLIĞI YAPIYOR DERSENİZ SİZ SADECE İFTİRADAN NEMALANAN OLURSUNUZ?
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
![]() Alıntı:
evirip çevirme iftiranın babasını yaparsınızda bize iftira dersiniz... yahudinin hazırladığı kireç suyu demek sizde,bizansın torunu demek sizde,siyonist demek sizde hala iftira dersin ![]() |
||
![]() |
![]() |
#6 |
![]() [QUOTE=AKıncı 34;756269]sen hele neresini iftira gördün bir orasını cevapla...
evirip çevirme iftiranın babasını yaparsınızda bize iftira dersiniz... yahudinin hazırladığı kireç suyu demek sizde,bizansın torunu demek sizde,siyonist demek sizde hala iftira dersin ![]() LAF EBELİĞİ YAPIP İNSANLARLA DALGA GEÇME CEVAPLARIMA HAZIR OLDUĞUNDA SÖYLE. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
![]() [QUOTE=zilzal;756271]
Alıntı:
|
||
![]() |
![]() |
#8 | |
![]() Alıntı:
yanlis anlama ben bir tartismada kopyala, yapistir fikirleri okumam cünkü beni senin özgün fikirlerin ve bilgilerin cezbeder yoksa google sagolsun gerci yakinda oda yasaklanacak o zaman nereden arayip, bulacaksiniz merak ediyorum ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
![]() Alıntı:
NİYE BELGE SUNMAK KÖTÜMÜ? KAFAMDAN YAZSA İDİM BU SEFERDE BELGE BELGE DİYE TUTTURACAKTINIZ? |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
|